Liiga la 14.10. klo 17:00

KalPa - HIFK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovaa kamppailua Kuopiossa – riittääkö varsinainen peliaika paremmuuden ratkaisemiseen?

Kuopiossa päästään lauantaina erittäin herkullisen kamppailun pariin, kun KalPa saa HIFK:n vieraakseen. KalPa on onnistunut tarjoamaan pelillisesti hyviä otteita alkukaudesta, mutta HIFK:n nimimiehistöä vastaan haaste on aina suuri. Helpolla täysi pistepotti ei kuitenkaan ole Kuopiosta lähdössä vieraiden matkaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

KalPa on takonut viime aikoina äärimmäisen tasaisia matseja, kun kuusi edellistä kamppailua on ratkottu maalin erolla ja kolmesti vieläpä varsinaisen peliajan jälkeen. Toistaiseksi yksilötasolla kovin yllättäjä on ollut Colby Sissons, joka löytyy puolustajien pistepörssin sijalta 2. HIFK:n Luke Martinin edeltä. Isäntien suurimmat kysymysmerkit löytyy tällä hetkellä maalilta. Lähtökohtaisesti kakkosvahdiksi arveltu Stefanos Lekkas on esittänyt ajoittain hyviä otteita, mutta puolestaan Juha Jatkolalle alkukausi on ollut vaikea.

Sissons sentään! 🔥

Colby Sissons nousi keskiviikon tehokkuudellaan (1+1) koko Liigan pistepörssin Top 10:een syksyn toiseksi tehokkaimpana puolustajana. Kultakypärää kantavan 25-vuotiaan kanadalaispuolustajan tehokkkuus on poikkeuksellista seurahistoriassamme.

#KalPa #Liiga

HIFK:n osalta tekeminen ei ole alkukaudesta kenties ollut aivan sillä tasolla mitä suurimmalta mestarisuosikilta odotettiin, mutta ei sitä myöskään voi liialti moittia. Toistaiseksi vierailla on 11 matsia pelattuna ja ainoastaan Tapparaa vastaan HIFK jäi täysin ilman pisteitä. Torstaina HIFK sai hieman tukoksissa olleita maalihanoja auki kaatamalla Kärpät lukemin 5-3. Yksilötasolla Jori Lehterä kuuluu pelaajiin, joilta sopii odottaa vielä nähtyä enemmän. Viime kauden Liigan pistepörssin kakkosella on vielä maalitili avaamatta, vaikkakin toki kahdeksan syöttöpistettä on plakkarissa.

Tähän matsiin peli-ideaa lähdetään hakemaan maltillisella panoksella tasapelin kautta. HIFK on rankingeissa edellä, mutta kotiedun turvin KalPa saa eroa kurottua ja lopulta odotettavissa on todella pienen marginaalin matsi. Lisäksi molemmat joukkueet on alkukaudesta takonut lähes poikkeuksetta tasaisia vääntöjä – HIFK:lla alla on peräti kuusi tasapeliä ja KalPakin on joutunut hakemaan ratkaisua varsinaisen peliajan jälkeen neljästi.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.