la 03.02. klo 17:00

KalPa - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Parista voitosta huolimatta KalPa ei vakuuta – pystyykö HIFK vihdoin kääntämään pienten marginaalien väännön voitoksi?

Lauantaina käydään Kuopiossa kova vääntö pisteistä, kun suoran pudotuspelipaikan tuntumassa taistelevat KalPa ja HIFK ottavat yhteen. KalPa on tällä hetkellä pari sijaa perässä, mutta sillä on myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Molemmat joukkueet tarvitsee todellisen ryhtiliikkeen, sillä peliesitykset ei ole viime aikoina vakuuttaneet ja pisteitä on jäänyt pöydälle runsaasti.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPan kohdalla tulokset ei valehtele, sillä kotijoukkueen pelaaminen on ollut viime aikoina pahasti pois raiteilta. Toki viiden ottelun tappioputkessa vastustajat oli laadukkaita, mutta tällä kaudella nähtyjen esitysten perusteella kuopiolaisten pitäisi pystyä taistelemaan paremmin myös kärkikorin joukkueita vastaan. JYPiä ja SaiPaa vastaan tulleet voitot on mahdollisesti nostanut hieman itseluottamusta, vaikka kumpaakaan ei voi varsinaisesti haasteena pitää.

🔥 KALEVAN PALLO VOITTAA!!!

Ei se kaunista ollut, mutta se kaikista tärkein, eli kolme pistettä matkaa Kuopioon!

🚨 1-1 Ruotsalainen (Mäenpää, Kantner)
🚨 1-2 Kantner

Huomenna jatketaan kotijäällä!

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Mestariehdokkaisiin kuuluva HIFK on ollut isäntien tavoin ongelmissa. HIFK on voittanut viimeisistä seitsemästä ottelusta vain yhden, mutta toki yksittäisiä pisteitä on tarttunut matkaan useampi. Otteluohjelma ei ole ollut aivan helpoimmasta päästä, mutta silti odotukset on selvästi korkeammalla ja mikäli tahti ei parane, voi jopa paikka kuuden parhaan joukossa olla vaarassa. Tällä hetkellä kärkijoukkueilla on kova haku päällä vahvistusten suhteen ja myös HIFK:lle kaivattaisiin alakertaan vielä täsmähankintaa varsinkin kun Ilari Melartin sekä Oskari Mannisen kausi on ohi.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
HIFK:n kapteeni vaihtuu: Ilari Melartin kausi ohi, Jori Lehterästä uusi kapteeni

📝Lue tiedote: hifk.fi/liiga/2024/hif…

#HIFK #Liiga

Pientä miinusta KalPalle on annettava rasituksesta sen pelattua perjantaina, vaikka SaiPan kohtaaminen ei varmastikaan ollut viikonlopun prioriteettilistalla ykkösenä. Lisäksi KalPan esitykset yhtään laadukkaampia vastustajia vastaan ei ole vakuuttanut eikä voitoista huolimatta JYPiä tai SaiPaa vastaan mitään mestariteoksia nähty. HIFK:lla puolestaan pienen marginaalin matsit ei ole kääntynyt voitoiksi, mutta nyt sillä on hyvät lähtökohdat ryöstää pisteet saatuaan valmistautua tähän taistoon koko viikon. Lapulle otetaan vieraiden lopullista voittoa(ML).

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.