Liiga pe 10.02. klo 18:30

KalPa - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maalivahtiturbulenssi syvenee! Suolaako HIFK ykköstorjujansa menettäneen KalPan haavat?

KalPa on hävinnyt kahdeksan ottelun otannalla ainoastaan kahdesti, mutta HIFK on tällä hetkellä joukkueelle kuin joukkueelle äärimmäisen kova mittari. Jotain joukkueen suunnanmuutoksesta kertoo, että sen pisteputki on kestänyt viime vuoden lopulta saakka eli peräti 16 ottelua. Molemmilla joukkueilla on maajoukkue-edustuksia, mutta kovemmin ne iskevät ehdottomasti isäntiin.

Leijonat pelaa viikonloppuna Ruotsin EHT:llä. Sinänsä on hienoa, että sensaatiomaista kautta KalPan maalilla pelaava Juha Jatkola on saamassa A-maajoukkuedebyyttinsä, mutta menetys on kuopiolaisittain todella kova. Lisäksi tilanne on lisännyt entisestään turbulenssia nimenomaan KalPan maalivahtiosaston ympärillä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkue hankki hiljattain kokeneen ruotsalaismaalivahdin Robin Rahmin, mutta otteet ovat toistaiseksi olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia. Kuopiossa kauden aloittanut Matej Machovsky muistetaan puolestaan siitä, että mies karkasi KalPan toiminnasta oltuaan tyytymätön rooliinsa. Tällä hetkellä seura vaatii tiettävästi tšekkiläiseltä korvauksia sopimusrikkomuksesta, eikä suostu ennen viuluja hyväksymään miehen siirtoa Mountfieldiin.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
HIFK lainaa Janne Hämäläisen @KiekkoEspoo_ 'sta huomiseen KalPa-matsiin.

Hämäläinen on käynyt läpi HIFK:n junioriputken ja esiintynyt seuran paidassa aiemmin 35 @smliiga -ottelussa.

#HIFK #Liiga

HIFK:lla on niin ikään yksi kova menetys Leijonissa, sillä ykkössentterin paikalle noussut Juha Jääskä on niin ikään ensikertalaisena mukana Ruotsissa. Kuten tiedetään, Ville Peltosella on kuitenkin varsin riittoisa materiaali, josta kaivaa paikkaajia. Keskiviikkona 2–3-vierasvoitossa HPK:ta vastaan ykkösen keskellä pelasi poikkeuksellisesti Iiro Pakarinen.

Vierailija on ollut viime aikoina sangen kliininen ja esimerkiksi reissussa se on voittanut viidesti peräkkäin. Joukkue on ollut erityisesti omissa todella kurinalainen, mutta saanut myös onnistumisia. Matkalla ovat kaatuneet esimerkiksi Kärpät sekä sarjakärki Lukko. Perjantaille kelpuutetaan pelivalinnaksi stadilaisten lopullinen voitto. Tällä hetkellä KalPan maalivahtipelaamiseen ei ole Uhmapelaajilla mitään luottoa.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – HIFK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – HIFK” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.