Liiga ke 05.10. klo 18:30

KalPa - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tee HIFK:n kustannuksella jopa 400€ tilipussi! Lentääkö seuralegenda pian ulos kriisijoukkueesta?

Tsekkaa vihjeen lopusta, kuinka nappaat HIFK:n kustannuksella peräti 400€ tilipussin.

HIFK pelasi viime lauantaina ehkä kauden parhaan ottelunsa, mutta tasaisuutta sillä ei ole. Toiseksi viimeisenä sarjassa olevalla helsinkiläisryhmällä on tiedossa todella vaikea viikko, kun se kohtaa vieraissa KalPan ja perjantaina kylään saapuu vahva Kärpät. Kuopiolaisten kausi on alkanut mukavasti ja kolme viimeisintä kamppailua ovat tuoneet ainoastaan voittoja.

KalPa haki lauantaina 1–4-vierasvoiton JYPistä ja koulutti sitä ennen kotonaan sekä sarjakärkeä Ilvestä että Sportia. Tommi Miettisen miehistö on viimeistellyt keskimäärin yli kolme osumaa per ottelu, mikä ei ole itsestäänselvyys. Esimerkiksi HIFK:lla tehtyjen maalien keskiarvo on vain niukasti yli kahden ja joukkue on imuroinut osumia omiin peräti 22 kappaletta kahdeksassa matsissa.

HIFK:n viime viikko oli aiempia parempi, kun se onnistui kaatamaan Sportin jatkoajalla ja venyi 2–1-kotivoittoon TPS:ää vastaan. Välissä ryhmä kuitenkin hävisi Hämeenlinnassa Pallokerholle. Kauden kahdeksassa ensimmäisessä matsissa Ville Peltosen miehistöllä on plakkarissa ainoastaan yhtä monta pistettä, mikä ei varmasti tyydytä toimistolla. Innokkaimmat HIFK-mieliset ovat jo valmentajavaihdoksen kannalta, mutta tulevat pari viikkoa ovat seuralegendan kannalta kriittisiä.

KalPan ja koko Liigan pistepörssin kärkipaikkaa pitää hallussaan Aapeli Räsänen, joka on mättänyt yhteensä 11 tehopistettä seitsemässä ottelussa. 🔥

Huomenna lissää? ✌️

🎟 Liput keskiviikkoillaksi: bit.ly/Liput051022

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Maalivahtiosastoilla on KalPan ja HIFK:n välillä eroa kuin yöllä ja päivällä, eikä edes tarvitse liioitella. Roope Taponen pelasi toki TPS:ää vastaan varsin mukavan matsin, mutta 21-vuotias vaihtunee jälleen epätasaiseen Niilo Haloseen, joka on pysäytellyt kuudessa HIFK:n matsissa kiekkoja kuvottavalla prosentilla 82,83%. KalPan maalivahtiosastolla ovat Matej Machovsky sekä kesällä nuorten MM-kisoissa loistanut Juha Jatkola. On hälyttävää, että noin miljoona euroa pienemmällä pelaajabudjetilla operoivalla kuopiolaiskatraalla on merkittävästi parempi maalivahtitandemi.

HIFK-vastaisuus on ollut alkukaudella maukas idea betseissä ja KalPa on puolestaan yhtenä vakuuttaviimmista kotijoukkueista kova kandidaatti kupongille. Alkukausi on tuonut Niiralan Montussa pelkkiä voittoja. Neljässä Kuopiossa pelaamassaan ottelussaan KalPa on mättänyt peräti 17 maalia ja 11 pistettä – ja lisää on tulossa. Kotivoitolle saadaan vielä tiistaina kakkosen kerrointa, johon kelpaa tarttua.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – KalPa” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,00 (2 x 2,00).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 400€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 200€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!