ke 24.01. klo 18:30

KalPa - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippuhankinnan myötä alakerta on pelottavan vahva – vetoihin vierasvoittoa!

Keskiviikon mielenkiintoisin taisto käydään Kuopiossa, sillä KalPan vieraaksi saapuva Ilves voi hyvinkin laittaa heti askiin tuoreen ja todella mielenkiintoisen hankintansa Sami Nikun, jonka siirto kertoo kiihtyvästä kilpavarustelusta sarjan kärkijoukkueiden välillä. KalPa ei puolestaan ole siirtomarkkinoilla riehunut. Yksi mielenkiintoinen knoppi ottelussa on: Liigan paras kotijoukkue kohtaa Liigan parhaan vierasjoukkueen.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPalla on alla huono viikonloppu. Kaksi selkeää tappiota, joissa savolaiset saivat aikaiseksi yhteensä ainoastaan kaksi maalia. Tapparan vierasvoitto meni hieman tilastojen vastaisesti, sillä muuten KalPa on ollut kotonaan todella vahva. Pelaajia on kentällisen verran sivussa, mutta Aapeli Räsästä ja Sami Tavernieria odotellaan pikkuhiljaa jo askiin. Juuso Mäenpää pelaa nyt lopullista läpimurtokauttaan, ja sivuaa jo nyt viime kauden pistesaldoaan.

Ilveksen alakerta on Nikun hankinnan myötä jo todella vahva. Mieleen tulee kylläkin, lähteekö joku Nikun edestä pois: esimerkiksi Les Lancasterille tuore tulokas merkitsee vastuun vähenemistä. Vaikka Ilves on sarjajohdossa, ovat joukkueen otteet keskitalvella herättäneet aika paljon nurinaa. Heikkoja pelejä on kieltämättä ollut yllättävän paljon. Nyt alkaa kokoonpano olla jo niin kova, ettei kukaan pysty väistämään vastuutaan resurssipulaan vedoten.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Eka työpäivä. 👊

#Ilves #Liiga

Ilveksellä on lauantailta hyvä suoritus alla, kun se voitti HIFK:n hyvätasoisessa matsissa. Ilves ei ole kovin iso altavastaaja, ja Bethardin markkinatopilla se on tähän helppo pelivalinta suorasta voitosta. Varovaisemmat tyytyvät vaikka tasapelivarmistukseen.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!