ke 27.03. klo 18:30

KalPa - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves on taas mukana sarjassa, mutta kuskinpaikka kuuluu KalPalle – löytääkö vieraat keinot KalPan rautaisen alivoiman murtamiseen?

Keskiviikoksi kamppeet siirretään jälleen Kuopioon, kun KalPa ja Ilves lähtevät puolivälieräsarjan neljänteen kohtaamiseen. KalPa on hypännyt varsin tukevasti kuskin paikalle ja voitolla sarja olisi ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina. Ilves sai kuitenkin vihdoin paljon kaivatun onnistumisen – auttaako se saamaan vieraiden tukossa olleet koneet käyntiin, vai ottaako KalPa välittömästi luulot pois?

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilveksen varsin selvästä suosikin asemasta huolimatta odotettavissa oli erittäin tasainen sarja ja sen tämä kaksikko on myös toistaiseksi tarjonnut. Kaikissa kolmessa ottelussa on päädytty jatkoerään saakka, mutta vasta viimeisimmässä Ilves sai vihdoin käännettyä tuloksen puolelleen. Ilves vastasi ensimmäisestä maalista, mutta vieraat iski kaksi seuraavaa ja lopulta Santeri Virtasen osumalla päädyttiin jatkoajalle, jossa Eemeli Suomi iski voittomaalin pudotuspelien ensimmäisellä osumallaan.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
"Ilves on mukana tässä sarjassa!!"
— @Symbaaliapina

🚨 63:31 Eemeli Suomi

#Ilves #Liiga

Ilves pelasi suurelta osin hyvän matsin maanantaina ja se kieltämättä ansaitsi saada vihdoin voittotilin auki. Ei voi kuitenkaan sanoa että vieraiden ongelmat olisi ohi, sillä vaikka runkosarjassa Ilves oli loistava vierasjoukkue, on KalPa tällä hetkellä vahvoilla kotiedun turvin. Yksi osa-alue jolla Ilveksellä on vielä runsaasti parannettavaa on ylivoimapeli. Ilves oli runkosarjan osalta sarjan tehokkain joukkue ylivoimalla, mutta toistaiseksi KalPan odotetun vahva alivoima on pitänyt vieraiden tähtisikermän ilman yhtään osumaa.

KalPan kautta lähdetään jälleen lähestymään vetoja ja tällä kerralla napataan lapulle Ilveksen alle 2,5 maalia varsinaisella peliajalla. KalPa on tehnyt läpi sarjan hyvää työtä alaspäin ja maalilla Stefanos Lekkas on täyttänyt toistaiseksi ykkösvahdin saappaat erittäin hyvin. Ilveksellä on vielä enemmän annettavaa hyökkäyspäässä, mutta KalPa on mallikkaasti pitänyt vieraiden kovimman aseet kurissa. Lisäksi KalPan asetelmia parantaa se, että Jaakko Rissanen on taas käytettävissä kärsittyään pelikieltonsa.