Liiga la 17.09. klo 17:00

KalPa - Jukurit

Viime kauden sensaatio pahoissa ongelmissa! Löytääkö Jukurit ryhtiä puolustuspelaamiseen?

Lauantaina KalPa ja Jukurit kohtaavat avausviikon kolmannessa ottelussa. KalPalla on saldona yksi voitto ja yksi tasapeli, kun puolestaan viime kauden sensaation pistetili on vielä avaamatta. Löytääkö Olli Jokinen keinot herätellä joukkueensa kahden puolustussuuntaan surkean esityksen jälkeen?

Kotiavauksessa KalPaa vastaan asettui SaiPa ja vaikka mitään suurta dominointia ei ollut tarjolla, hoiti KalPa pistepotin lukemin 3-1. Viime kaudella KalPalla oli ajoittain suuria ongelmia voittaa otteluita, joita se hallitsi maalipaikkojen osalta ja vähän samaa vikaa oli havaittavissa perjantaina Lahdessa, jossa Pelicans voitti ottelun lukemin 3-2. Pelicans oli avauserässä tehokas viimeistellen kaikki maalinsa, mutta sen jälkeen tarjolla oli vain KalPan hallintaa. Lopulta kiri riitti vain maalin päähän.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRĂ„TYKSELLĂ„

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TĂ„STĂ„

Kahden pelatun ottelun jälkeen Jokinen ei voi missään nimessä olla tyytyväinen omiensa otteisiin puolustusalueella ja sen hän myös ilmaisi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa. KooKoota vastaan merkkausvirheet kostautui ja HPK:ta vastaan jatkettiin samaa rataa. HPK pääsi painelemaan maaleja avopaikoista ja muun muassa kolmannen erän loppukirin aikana Jukurit lahjoitti ylivoimalla huolimattomuuttaan HPK:lle paikan harhasyötöstä, eikä Mathias Trettenes jättänyt paikkaa käyttämättä. Hyökkäyspelaamisessa on kuitenkin ollut paljon hyvää, sillä kärkinimet on päässyt tehoilemaan heti kauden alkuun ja esimerkiksi KooKoota vastaan nähdyillä paikoilla tulos olisi hyvinkin voinut olla Jukureille myönteinen.

Lapulle poimitaan yli 4,5 osumaa varsinaiselle peliajalle. Varsinkin Jukureiden osalta oli aavisteltavissa hieman runsasmaalisempia pelejä ja toistaiseksi niitä on nähty niin laadukkaan hyökkäyspelaamisen, kuin myös epävarman puolustamisen johdolla. Lisäksi on myös mahdollista, että KalPan maalilla nähdään lupaava, mutta Liigassa vielä varsin kokematon Juha Jatkola. Jatkola pelasi Pelicansia vastaan kaksi erää päästämättä maalia, mutta toisaalta hän kohtasi vain yhteensä seitsemän laukausta.

Kertoimet ottelulleKalPa Hockey - Jukurit17.09.2022

10 euroa pelirahaa