Liiga ma 26.12. klo 18:30

KalPa - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taas mennään! Jukureille tauko oli tarpeen, mutta vaikeat ajat ei ole ohi – KalPalla loistava mahdollisuus laittaa piste heikolle jaksolle!

Tapaninpäivänä laitetaan jälleen Liigassa karkelot käyntiin ja Kuopiossa KalPa saa vastaansa Jukurit. Joukkueet löytyy sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta, mutta rankingeissa KalPa on tällä hetkellä joukkueista vahvempi. Lisäksi kokoonpanohuolet osuu vahvasti Jukureiden kohdalle, joten isännillä on loistava sauma laittaa piste tuloksellisesti heikolle ja tehottomalle jaksolle.

KalPa löytyy sarjataulukosta sijalta 7., mutta aineksia olisi kyllä parempaankin. Kuopiolaiset on hävinnyt nyt kahdeksasta edellisestä ottelusta peräti seitsemän, mutta kaikki ottelut paitsi yksi on päättynyt maalin erolla ja Ilves-tappiossa viimeinen maali syntyi tyhjiin. Tällä hetkellä hyvätkään esitykset ei tahdo tuottaa toivottua tulosta eikä tasaiset matsit tahdo pomppia suotuisasti. Jotain joukkueen tasosta kertoo kuitenkin se, että peräkkäisten päivien vierasotteluista irtosi piste Lukolta sekä Tapparalta.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPa toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua, nähdään tapaninpäivänä Olvi Areenalla Savon derbyn merkeissä! 🎄

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Varsinkin Jukureille tauko tuli loistavaan paikkaan, sillä joulukuun alkupuolella se joutui takomaan otteluita aivan järisyttävän kovalla tahdilla. Tulokset on ollut osittain juurikin rasituksen takia heikkoja eikä myöskään poissaolot helpota vieraiden tilannetta. Loukkaantuneiden listalta löytyy muun muassa Oliver Larsen, Miikka Pitkänen sekä Michal ja Ondrej Kovarcik. Lisäksi Niko Huuhtanen on nuorten maajoukkueen mukana, kuten on myös KalPan Oliver Kapanen.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Jukurit lainaa maalivahti Markus Ruusun ottelukohtaisella sopimuksella Oulun Kärppiin. Laina kattaa 6 ottelua ja päättyy 7.1.2023.

Lisäksi uutisia sairastuvalta: Tiistaina loukkaantunut Ondrej Kovarcik kärsii yläraajavammasta ja on sivussa noin 8 viikon ajan.

#Jukurit #Liiga

Tapaninpäivän kierrokselle Uhmapelaajat hyppää KalPan kyytiin ja tarkemmin ottaen -1,0 tasoituksen muodossa. Varsinaisen peliajan puitteissa KalPan maalin voitolla saadaan panos takaisin ja suuremmat lukemat tuo osuman. Jukureiden kokoonpanotilanne ei ole ihanteellinen eikä KalPa ole pelillisesti missään nimessä niin huono mitä viimeaikaiset tulokset antaa ymmärtää. Panos pidetään kuitenkin maltillisena.