Liiga la 28.10. klo 18:30

KalPa - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joukkueet on samat, mutta paikkakunta vaihtuu – onko Jukureille luvassa kuuden pisteen viikonloppu?

Lauantaina päästään näkemään toinen osa KalPan ja Jukureiden välisestä välien selvittelystä. Kaksikko kohtasi perjantaina Mikkelissä tiukan väännön parissa, josta lopulta kotijoukkue selvisi voittajana. Joukkueiden välillä nähtiin perjantaina myös hieman pelaaja liikennettä, kun Jukurit purki sopimuksen Miikka Pitkäsen kanssa ja hyökkääjä palasi takaisin KalPan riveihin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 100€ edestä ilmaisvetoja!

Perjantain matsin alku ei olisi voinut enää dramaattisempi olla, sillä Jukurit aloitti vahvasti, mutta siirretyn rangaistuksen aikana syöttö siniviivalle päätyi aina omaan maaliin saakka – maali merkittiin lopulta KalPan kassari Stefanos Lekkasille. Jukurit ei kuitenkaan lannistunut, vaan jo erätaukoon mennessä johtoasema oli Jukureilla. Toisessa erässä Jukurit lisäsi johtoa eikä KalPa lopulta päässyt kolmannen erän kavennusta lähemmäs ja pisteet jäi Mikkeliin lukemin 3-2.

Maalivahti Stefanos Lekkas ja Liiga-uran avausmaali, näin se syntyi! 🔥

(Lekkas koski kiekkoon viimeisimpänä KalPa-pelaajana, ennen kuin Jukurit-pelaaja viskasi pelivälineen omiin 👀)

đź“ş: mtv.fi/urheilu I @mtvurheilu

#KalPa #Liiga

Perjantain ottelussa maaleilla nähtiin Lekkas ja Markus Ruusu, joten lauantaina lienee Juha Jatkolan ja Rasmus Korhosen vuoro asettua tolppien väliin. Jatkola on kiistatta ollut yksi alkukauden pettymyksistä, sillä hän lähti kauteen isoin odotuksin ykköskassarina, mutta otteet ei ole vakuuttanut ja Lekkas on ollut kaksikosta selvästi vahvempi. Jukureilla puolestaan kenties sarjan heikoimmaksi arveltu maalivahtikaksikko ei nyt ehkä varsinaisesti ole loistanut, mutta Korhonen on esiintynyt kelvollisella tasolla.

Lauantain matsiin lähdetään hakemaan Jukureille viikonlopun toista voittoa XLBetin tarjoamalla 2,95 kertoimella. Suurta eroa kaksikon välille on tällä hetkellä vaikea nähdä kotiedusta huolimatta ja KalPan kohdalla mahdollista Jatkolan peluutusta voidaan jopa pitää pienenä kysymysmerkkinä. Panoksen kanssa pidetään kuitenkin jalat maassa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Jukurit” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.