la 09.03. klo 17:00

KalPa - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuuma kamppailu KalPan ja Jukureiden välillä – onko Jukurit tosiaan taas iskussa, vai tuliko voitot vain heikkojen vastustajien ansiosta?

Lauantaina on luvassa herkullinen kiekkoilta Kuopiossa, kun KalPa saa vieraakseen Jukurit. Molemmat joukkueet tarjoaa laadukasta lätkää ja sen lisäksi molemmilla on vielä panosta pelissä. Jukureiden kohdalla sijat 3-6 on edelleen täysin avoinna ja KalPa puolestaan taistelee seitsemännestä sijasta yhdessä Lukon kanssa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPan viikko on sujunut mukavasti, kun ensin KooKoo kaatui komean nousun päätteeksi lukemin 3-2 ja perjantaina HPK:n vieraana nähtiin samat lukemat jatkoajan jälkeen. HPK:ta vastaan KalPa puolestaan menetti kahden maalin johtoaseman, mutta Jaakko Rissanen lopulta sinetöi voiton ylivoimalla. Ottelun erikoisuus nähtiin tolppien välissä, kun KalPan maalilla Patrik Kerkolasta tuli Liigan historian nuorin aloittava maalivahti.

Illan MVP: Patrik Kerkola đź‘Š

16-vuotias Liiga-debytantti torjui voiton keltapaidoille 14:llä torjunnalla.

KalPa-kasvatti teki samalla Liiga-historiaa ja hän on nyt Liigan kaikkien aikojen nuorin ottelun aloittanut ja ottelun kokonaan pelannut maalivahti. 🔥

#KalPa #Liiga

Jukureille tuleva ottelu on kova näytön paikka, sillä kysymysmerkkejä vieraiden yllä on tällä hetkellä runsaasti. Aivan järisyttävän kova nousu ja pitkä voittoputki vaihtui helmikuussa todelliseen syöksykierteeseen, josta vieraat on hiljalleen taas päässyt pois. Jukurit on päässyt neljässä edellisessä ottelussa pisteille voittaen niistä kolme, mutta vastustajista kovin oli 12. sijaa pitävä Ässät. Täysin luottavaisin mielin on siis vielä vaikea olla, mutta onhan Jukurit tällä kaudella osoittanut pystyvänsä pelaamaan parhaimmillaan aivan Liigan kärjen tasolla.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
VOITTO! 🔥🔥🔥

Tehokas toinen erä kantoi tänään loppuun saakka ja kolme tärkeää sarjapistettä jäi Ikiomalle!

Lauantaina jatketaan Savon derbyn merkeissä Kuopiossa!

#Jukurit #Liiga #Tehomet

Uhmapelaajien vedot lähtee tällä kerralla maltillisella panoksella Jukureiden suuntaan. Jukurit on saanut jälleen tärkeitä onnistumisia kasaan, vaikkakin ne tuli heikompien joukkueiden kustannuksella. Sen lisäksi vaakakupissa painaa reilusti vieraiden lepoetu – KalPa pelasi perjantaina ja kyseessä on myös kolmas ottelu neljään päivään, kun Jukurit puolestaan on saanut huilata hyvin pelattuaan edellisen kerran keskiviikkona.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Jukurit” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.