pe 27.01. klo 18:30

KalPa - Jukurit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juhamatti Aaltonen lähellä pelikuntoa! Saako KalPan pahanlaatuinen Jukurit-nemesis jatkoa?

Edellinen joukkue, joka KalPan on pystynyt Niiralan Montussa voittamaan, oli nimenomaan Jukurit. Mikkeliläisten tuloskunto on viime aikoina ollut heikko, mutta täysin oikeaa kuvaa se ei otteluista kerro. Löytääkö Jukurit pitkästä aikaa maalivireensä? Potentiaali on tiedossa, mutta hämmästyttävän tehotonta on meno viime aikoina ollut.

Jukurit on voittanut viiden matsin otannalla ainoastaan kahdesti. Tällä hetkellä Olli Jokisen miehistö on sarjassa kymmenentenä, joten kaikki pisteet ovat erittäin tärkeitä – runkosarjaa on mikkeliläisillä jäljellä enää 17 ottelua. KalPa on ollut kotonaan vahva voittaen neljästi peräkkäin Kuopiossa, mutta Niiralan Monttu on ollut viikinkipaidoille viime vuosina varsinainen pisteautomaatti. Viidestä edellisestä Kuopiossa pelatusta keskinäisestä matsista Jukurit on poistunut voittajana neljästi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KalPan puolelta sairastuvalla jatkaa Saku Salmela. Pitkään sivussa olleet Ondrej Kovarcik sekä Oliver Larsen ovat puolestaan telakalla Jukurien ryhmästä. Poissaoloistaan huolimatta Jukurit saa ottelusta toiseen kilpailukykyisen kokoonpanon jalkeille ja laadukkaan suorituksen aikaiseksi.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Jukurien hyökkääjä Nikita Krivokrasov siirtyy lainasopimuksella Heinolan Peliittojen riveihin. Sopimus on voimassa 15. helmikuuta saakka.

Ketterässä lainassa ollut Samu Tuomaala on puolestaan palannut takaisin Jukurien vahvuuteen.

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Viime viikolla Kärppiä vastaan loukkaantuneen Juhamatti Aaltosen pelaaminen on kysymysmerkki. Seuran tiedotteen mukaan Aaltonen saattaisi parhaassa tapauksessa olla kehissä jo Kuopiossa, sillä poissaolon kestoksi oli arvioitu 1–2 viikkoa. On sanomattakin selvää, että joukkueen toiseksi parhaan pistemiehen Aaltosen paluu olisi iso lisä Jukureille. Kapteeni on viimeistellyt mikkeliläisille 28 tehopistettä (9+19) tällä kaudella ja suoritukset oikeuttavat sisäisessä pistepörssissä toiselle sijalle.

Vaikka voitot ovat viime aikoina usein kiertäneet Jukureita, on joukkue pystynyt pelillisesti vähintään samaan kuin aiemmin. Esimerkiksi viikon ensimmäisessä ottelussa tiistaina HPK oli totaalisesti pesukoneessa Ikioma Arenalla, mutta Daniel Lebedeffistä ei löytynyt tarpeeksi reikiä 1–3-tappiossa.

Onko ruuti tällä kertaa kuivempaa? Pystyykö Jokisen lauma ohittamaan vahvaa kautta pelaavan Juha Jatkolan? Ainakin joulukuun lopussa pystyi – peräti viidesti! Kuten sanottu, Kuopio on ollut Jukureille hyvä paikka pelata ja edellisessä keskinäisessä ryhmä irrotti Niiralasta hulppean ilotulituksen päätteeksi 4–5-jatkoaikavoiton. Uhmapelaajilla riittää uskoa Jukureihin ja lopullinen vierasvoitto maistuu pelivalinnaksi.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Jukurit), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Jukurit” 25€ panoksella ja voit voittaa 67,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.