Liiga ti 22.03. klo 18:30

KalPa - JYP

KalPa on pakkovoiton edessä – JYP tulee tarjoamaan kovan vastuksen!

Tiistaina on tarjolla äärimmäisen mielenkiintoinen taisto, kun pakkovoiton edessä ole KalPa saa vieraaksi panoksettomasti, mutta viime aikoina varsin pirteästi pelanneen JYPin. Lähtökohdat luo mielenkiintoisen tilanteen maalimäärien suhteen – johtoasemassa KalPa iskee oman päädyn lukkoon, mutta tappiolla ja jopa tasatilanteessa riskitasoja on nostettava. JYP tietää tilanteen eikä se lähde peruuttelemaan.

KalPan haaveet pudotuspeleistä on murtumassa, sillä edes voitto ei välttämättä riitä. Samaan aikaan HPK:n on jätettävä Pelicans täysin ilman pisteitä. Kuoppaa on kaivettu oikein urakalla, sillä KalPa ei ole viidestä edellisestä ottelusta onnistunut voittamaan yhtään – kolme pistettä kertyi tasapeleillä. Viimeisin voitto tuli nimenomaan JYPiä vastaan vieraissa, kun kuopiolaiset hurjasteli vierasvoittoon lukemin 7-0.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

JYP on päättämässä kauden kelvollisella vireellä. Panoksia ei ole ollut pitkään aikaan, mutta luovuttamisen merkkejä ei ole nähty – päinvastoin. JYP on taistellut toden teolla ja laittanut myös kärkipään jengejä ahtaalle, kun muun muassa Ilvekseltä irtosi piste ja HIFK kaatui lukemin 3-2. KalPalle on siis kova haaste tiedossa ja vaikka JYPin alakerta on moneen otteeseen pettänyt, on sillä hyökkäyspäässä yllättävänkin paljon annettavaa.

Normaalisti suurten panosten ottelussa puolustuspeli tiivistyy ja riskejä vältetään. KalPan tapauksessa niin varmasti tapahtuukin, jos isännät pääsee johtoasemaan. JYPillä ei kuitenkaan ole mitään menetettävää eikä sillä ole tarve hidastella hyökkäyspelin suhteen. KalPan suora voitto on todennäköisin skenaario, mutta joukkueiden viime aikojen vireellä JYPin vahva esitys ei missään nimessä yllättäisi. Jos KalPa päätyy takaa-ajajaksi, tulee riskitasot olemaan maksimissa. Peli-ideaksi otetaan overia 5,0 maalin linjalla varsinaiselle peliajalle – tasan viidellä panos palautuu.

10 euroa pelirahaa