la 09.12. klo 18:30

KalPa - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoon maalivahtikaksikko lämpenee – pystyykö KalPa kääntämään kelkan, vai onko luvassa kolmas peräkkäinen tappio?

Kuopiossa kiekkoillaan lauantaina, kun KalPa lähtee kääntämään kelkkaa parin tappion jäljiltä. Vastaan asettuu KooKoo, joka on hiljalleen pääsemässä vauhtiin ja paikka kymmenen parhaan joukossa lähestyy. Odotettavissa on kova ja laadukas taisto, johon KalPa lähtee suosikkina, mutta KooKoota ei tällä hetkellä kannata aliarvioida.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPa lähti viettämään pientä taukoa tappio niskassa eikä paluu kaukaloon sujunut toivotulla tavalla. Helsingin vierailulta ei jäänyt mitään käteen ja HIFK marssi lopulta voittoon lukemin 6-1. KalPan kohdalla maalivahtipeli on yhä arvoitus, sillä Juha Jatkolan kausi isossa kuvassa ei ole onnistunut ja Stefanos Lekkas ei ole pystynyt pitämään tasoa kärkivahtien joukossa. Jatkola pelasi perjantaina, joten nyt lienee Lekkasin vuoro.

KooKoo on hiljattain saanut isoja onnistumisia alle. Vieraita enemmän maaleja tällä kaudella on päästänyt vain SaiPa, mutta suunta näyttäisi olevan parempaan päin. Alla on kaksi peräkkäistä kotivoittoa, kun ensin Jukurit kaatui lukemin 4-0 ja perjantaina Pelicansia vastaan ratkaisu nähtiin vasta voittolaukauksilla KooKoon viedessä lisäpisteen lukemin 1-0. Nick Malik sekä Oskari Setänen nappasivat molemmat kauden toiset nollapelit ja kaksikolta on jo pidempään kaivattua vahvempia otteita. Setäsen pelattua perjantaina tuleva matsi on kaiken järjen mukaan hieman vahvemmin esiintyneen Malikin heiniä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Peliajan puitteissa 29 torjuntaa ja rankkarikisassa vielä neljä päälle! 🚫

Nollapeli oli Setäselle kauden toinen ja jo uran 23. Liigan runkosarjassa.

#yksijoukkue #liiga

Lapulle otetaan pieni kokeilu alle 4,5 maalille varsinaisella peliajalla. KooKoon oman päädyn ongelmat ei ole vielä täysin kadonnut, mutta maalivahtien pääseminen parempaan vireeseen on hyvä alku. KalPalla puolestaan on peiliin katsomisen paikka päästettyään kuusi maalia HIFK:ta vastaan – se ei kuitenkaan missään nimessä ole huono joukkue omalla alueella ja esimerkiksi laukauksia omaa maalia kohti KalPa on päästänyt koko sarjan vähiten.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa KalPa-KooKoo alle 4,5 maalia(60min) kertoimella 2,37.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.