Liiga ma 05.12. klo 18:30

KalPa - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPan aliarviointi päätöntä touhua! Iske kalakukkokansan ylpeys maanantaina lapulle ja saat 25€ ilmaisvedon

Tätä et halua missata! Kun isket kohteen “KalPa -1,5” lapulle, saat 25€ ilmaisvedon – katso toimintaohjeet vihjeen lopusta.

Käytännössä läpi kauden sarjan tasaisimpiin joukkueisiin lukeutunut KalPa on esitellyt hiljattain sille epätyypillisen kehnoa tulosjaksoa. Pieni laskusuhdanne kauden puolivälin lähestyessä ei ole yllättävä, mutta sitä ei pidä ylitulkita. Missään tapauksessa ei ole sattumaa, että KalPa on tässä vaiheessa kuuden parhaan joukossa. Vastaan saapuva KooKoo on puolestaan umpisurkea ja vajonnut ansaitusti sarjan tyvipäähän.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Tällaisella tasaisuudella – vieläpä näin pitkällä otannalla – olisi äkkiväärää ja jopa absurdia loruilla mistään ylisuorittamisesta. Fakta on se, että KalPa aliarvioitiin karusti ennen sesongin alkua ja samaa tehdään yhä. Tommi Miettisen miehistö on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ensimmäistä kertaa koko kaudella, kun runkosarjaa on pelattu liki puolet. Pieni laskusuhdanne on täysin normaali ja niitä tulee yleensä jokaiselle joukkueelle kauden aikana.

Ennen tappioputkeaan kuopiolaismiehistö oli kaikilla kuntopuntareilla mitattuna sarjan tasaisin suorittaja. Tällä hetkellä tämä vaikuttaisi unohtuneen, kun katsotaan kilpirinnoille ilmestyviä kertoimia esimerkiksi KooKoon tasoista ryhmää vastaan. Olli Salon miehistö ei yllä edes lähelle kuopiolaisten tasoa – tasaisuudesta puhumattakaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön KalPa (@kalpa_hockey) jakama julkaisu

KooKoon alamäki on kestänyt liian kauan ja joukkue on vajonnut jo toiseksi viimeiselle sijalle sarjataulukossa. Valitettavasti kouvolalaisten osalta tämä ei ole yllätys eikä mikään. Jyrkän alamäen aikana joukkue on antanut illasta toiseen aivan liian helposti maalipaikkoja vastustajille. Oman alueen puolustaminen ole edes lähellä Liigassa vaadittua tasoa.

Sinänsä KooKoo tekee maaleja suhteellisen mukavasti. Tässä sarjassa voitot ovat kuitenkin todella kovassa, jos päästelee illasta toiseen kaheleita määriä maaleja. Seitsemän matsin otannalla vierailija on voittanut kerran ja imuroinut kuudessa tappiomatsissaan omiin keskimäärin 4,5 maalia. Olisi jättiyllätys, jos KalPa ei söisi toistamiseen alle kuukaudessa vieraiden alakertaa elävältä.

Viimeksi Salon joukot vierailivat Kuopiossa marraskuun puolivälin tietämillä ja saivat kotiinviemisiksi nolla pistettä ja viisi päästettyä maalia. Ottelu päättyi 5–3-numeroin, mutta tällä kertaa voi olla vielä murskaavampi näytös edessä. Kuten todettu, kotikertoimet ovat nannaa ja vähintään kahden maalin kotivoiton (KalPa -1,5) renkaita pumpataan kernaasti pää märkänä.

Betsaa KalPalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Kalpalle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – KalPa -1,5” 25€ panoksella.
4. Kun veto osuu, saat 61€ voittojesi lisäksi uudet 25€ pelattavaa ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta alkuperäisen vedon tuloksesta ja heti KalPan matsin päätyttyä eli alkuperäisen betsin ratkettua.