Liiga ti 07.12. klo 18:30

KalPa - KooKoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viimeistään nyt kannattaa napata hyöty irti! KooKoota aliarvioidaan vieläkin rankasti

KooKoo hävisi lauantaina Pelicansille ja sille on pitkästä aikaa tullut myös tappioita viime aikoina. On kuitenkin äärimmäisen kunnioitettavaa, että massiivisella budjettierolla suurimpiin seuroihin nähden operoiva piskuinen kouvolalaisjoukkue on yhä kärkitaistelussa vahvasti mukana. KalPa ei ole erityisesti vakuuttanut viime aikoina, joten vieraille on haisteltavissa oiva sauma yllättää. Viiden ottelun otannalla isäntä on esimerkiksi hävinnyt Jukureille – vieläpä kahdesti.

Sarjakolmonen KooKoo on nostanut kauden edetessä osakkeitaan myös vieraspelaamisensa osalta, missä sillä alkukaudella oli pisteiden valossa parannettavaa. Nyt joukkue on kuudenneksi paras reissupelijoukkue koko sarjassa kerättyään 22 vieraspistettä, kun vieraskamppailuita on alla 16. Vaikka ryhmä onkin kärsinyt viime aikoina enemmän tappioita kauden avauskolmanneksella totuttuun määrään nähden, pelillisesti joukkue on onnistunut vähintäänkin ylläpitämään tasonsa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Muutama viikko sitten joukkue haki komean vierasvoiton TPS:ää vastaan lukemin 1–4. Murskaava voitto Liiga-kärjestä on vain yksi osoitus siitä, että KooKoo taistelee Liigassa voitosta ottelussa kuin ottelussa. KalPan meno ei ole viime aikoina vakuuttanut, vaikka se ottikin niukan voiton todella pahasti sivuraiteille ainakin välillä ajautuneesta JYPistä. Kaksi selvää tappiota Jukureita vastaan marraskuun lopulla kertovat, että kuopiolaisilla on isoja pelillisiä haasteita selvitä niistäkin otteluista, jotka olisivat heidän tavoitteidensa kannalta elintärkeitä.

Liiga-kolmonen KooKoo on Uhmapelaajien näkökulmasta aliarvioitu ottelukertoimissa. 1X2-markkinassa vierasvoitolle tarjotaan jopa 3,25-kertoimista palautusta. Panostus on suotavaa pitää aisoissa, eikä taaskaan sovi mopoautolla lähteä autobahnille, mutta vieraisiin halutaan iskeä kiinni. Lopullinen pelivalinta otteluun on vieraiden voitto jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien.