ke 14.02. klo 18:30

KalPa - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPa ei vakuuta – kasvattaako Lukko eron sarjataulukossa jo kahdeksaan pisteeseen?

Keskiviikkona käydään Kuopiossa äärimmäisen mielenkiintoinen taisto, kun peräkkäisinä päivänä pelaava Lukko matkaa KalPan vieraaksi. Lukko kohtasi tiistaina JYPin ja nyt on jälleen lähdettävä taistelemaan valtavista pisteistä. Kaksikko löytyy sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta – Lukko on viisi pistettä edellä, mutta sillä on myös kaksi ottelua enemmän pelattuna.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPan vire on tällä hetkellä kaukana siitä mitä siltä sopii odottaa. Viiden ottelun tappioputken jälkeen pari onnistumista tuli häntäpään SaiPaa sekä JYPiä vastaan ja toki HIFK:n kaatamista voidaan pitää onnistumisena, mutta viime viikko oli jälleen vaikea. Ensin Pelicansin vieraana KalPa jäi nollille ja viimeisimpänä Ässät haki Kuopiosta vierasvoiton lukemin 2-4. KalPan osalta viikon murheellisin uutinen on se, että Aapeli Räsäsen kausi on paketissa. Räsänen on kerännyt tällä kaudella tehot 7+12 ja sen lisäksi hän on Liigan kenties paras aloittaja.

Lukko aloitti viikon vierailulla Jyväskylään, jossa lopputulemana oli kaksi pistettä komean kirin päätteeksi. Vieraiden maalivahtitilannetta kannattaa pitää silmällä, sillä tiistaina maalilla nähtiin Daniel Lebedeff ja penkillä nuori Daniel Salonen. Christopher Gibson ei siis ollut kokoonpanossa ja voi olla että Lebedeff joutuu pelaamaan peräkkäisinä päivinä. EHT-turnauksessa olleet Tarmo Reunanen ja Sebastian Repo palasivat tiistaina kokoonpanoon. Repo lensi JYPiä vastaan toisessa erässä suihkuun, joten hänen pelaaminen on vielä kirjoitushetkellä epävarmaa.

Parhaimmillaan KalPa on pelannut todella laadukasta lätkää, mutta nyt peli sakkaa ja lapulle otetaan Lukon suoraa voittoa(1×2). KalPalla on lepoedusta huolimatta suuremmat esteet ylitettävänä, sillä pelillisten vaikeuksien lisäksi loukkaantuneiden listalla on Räsäsen tavoin Tuomas Kiiskinen, Jesper Mattila, Severi Immonen sekä Sami Tavernier. Myös Lukon kohdalla esimerkiksi maalivahtiosastolta löytyy pieniä kysymysmerkkejä, joten pidetään panos maltillisena.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto 1×2 – Lukko 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.