Liiga pe 19.11. klo 18:30

KalPa - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torjuuko kanadalaismuuri KalPan taas voittoon? Isäntä metsästää jo viidettä perättäistä kotivoittoa!

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussa voiton Raumalta haalinut KalPa isännöi Lukkoa perjantaina. Kotijoukkue palasi maaottelutauolta vakuuttavasti keskiviikkona, mutta vieraille ottelu Kuopiossa on ensimmäinen Liigassa huilin jälkeen. Raumalaiset pelasivat kuitenkin tiistaina Bolzanossa CHL:ää.

Lukko lähti maaottelutauolle surkeassa vireessä ja kolmen tappion putkessa, jonka aikana sille ei herunut pisteen pistettä. Jukureille, SaiPalle ja Ilvekselle hävinnyt joukkue onnistui kuitenkin voittamaan CHL:ssä kuluvan viikon tiistaina Bolzanon vieraissa 1–3. Viiden ottelun kuntopuntarilla ainoastaan JYP on suoriutunut vieraita huonommin ja KalPakin on tuplasti enemmän pisteitä raumalaisten kolmen paunan saldoon verrattuna.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KalPa on sarjan kolmanneksi paras joukkue ylivoimalla, kun Lukko puolestaan löytyy tälläkin tilastolla sarjan häntäpäästä. Hallitseva mestari on kyntänyt pahasti, mikä konkretisoituu joukkueen majaillessa vasta neljänneksi viimeisellä sarjasijalla. KalPa puolestaan on pelannut nousujohteisesti ja etenkin kotiotteluissa on viime aikoina sujunut – kuopiolaiset ovat voittaneet neljä kamppailua peräkkäin Kuopiossa ja se on noussut Liigan kuudenneksi parhaaksi kotijoukkueeksi.

Perjantaille pelivalinnaksi otetaan lopullinen kotivoitto. KalPa voitti lokakuussa Lukon Raumalla 3–4-numeroin ja esiintyi todella vakuuttavasti aiemmin kuluvalla viikolla kaataessaan SaiPan lukemin 0–3. Isäntien tuore maalivahti Connor LaCouvee debytoi erinomaisesti nollapelillä ja esitti muutaman todella maukkaan torjunnan Lappeenrannassa.