Liiga la 18.03. klo 17:00

KalPa - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mieletön alku puolivälieriin – pelivalinnasta ei taaskaan epäselvyyttä!

Pelicansin ja KalPan välinen ottelusarja alkoi perjantaina Lahdessa todella hienolla pelillä. Molemmat joukkueet jakoivat iskuja ja möyrivät todella tunteella – heti huomasi, että nyt on play offit päällä. Tätä varten runkosarjaa ollaan jaksettu tahkota 60 pitkää kierrosta syksystä asti. Pelicans varasti avausmatsissa momentumin hyvin aloittaneelta Kalpalta, ja piti sen loppuun asti – ja samalla Uhmapelaajat pistivät vetovoitollaan pöydät koreiksi.

KalPa sai avausmaalinsa Pelicansin raskaahkosta kommunikaatiovirheestä, mutta toisessa erässä Pelicans paransi peliä, ja oli ratkaisevilla hetkillä kahdesta tiukasta yhdistelmästä se vielä tiukempi. Molemmat joukkueet jaksoivat todella vääntää, eikä tekopaikkoihin ollut vapaataipaleita. Pelicans oli kolmannen erän alussa terävämpi, ja pelasi johtoon päästyään fiksusti. KalPalle jäi varmasti kotimatsiin nälkää.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut perjantain #PelicansFi–#KalPa-ottelusta tilanteen ajassa 17.00, jossa Pelicansin Anton Mylläri taklaa KalPan Kasper Simontaivalta. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Anton Myllärin ulosajoon johtanut taklaus katsotaan vielä erikseen kurinpidossa. Molemmista joukkueista huokuu se, että nyt on sata lasissa, ja tätä hetkeä on odotettu kuukausitolkulla. Taklauksia ja kahinoita on odotettavissa myös Niiralassa, ja erittäin tärkeässä osassa on palautuminen – perjantaina nimittäin kävi ilmeiseksi, että joukkueiden välinen marginaali on tällä hetkellä todella pieni. Ottelusarja jatkuu kovalla tempolla, ja pelin meininki tulee olemaan varmasti lauantaina samankaltainen.

Pelivalintana on ehdottomasti underi. Ensimmäisen matsin pelinkuva oli vähämaalinen, eikä yksi vuorokausi ja paikkakunnan muutos tätä muuta miksikään. Totaaliraja on matala, mutta kannattava. XLBetille tili auki – siellä on herkkua!!!