Liiga la 21.01. klo 17:00

KalPa - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuopiossa pudotuspelihenkeä – vedonlyöjällä kissanpäivät

Lauantaina Liigassa nähdään todella mielenkiintoinen kohtaaminen KalPan ja Pelicansin välillä. Jaossa olevat pisteet ovat kummallekin joukkueelle todella tärkeitä. Pelicans haluaa sinnitellä mukana neljän parhaan joukossa, kun taas voitolla KalPa sementoisi asemiaan suoran pudotuspelipaikan osalta. Odotammekin otteluun pudotuspelimäistä henkeä.

Pelicansissa ja KalPassa on paljon samaa. Ensinnäkin kummallakin joukkueella on ollut viime aikoina todella vaikeaa maalinteon kanssa. Viimeisissä viidessä ottelussa Pelicans on saanut aikaiseksi ainoastaan kahdeksan maalia, ja niistäkin neljä syntyi panikoivan HIFK:n verkkoon. KalPa on puolestaan iskenyt viiteen viime otteluun 12 maalia. Kumpaakin joukkuetta rasittaa sama seikka, hyökkäysmateriaalin kapeus.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

KalPalla ja Pelicansilla on myös erinomaiset maalivahtikaksikot. Patrik Bartosak (92,0%) ja Jasper Patrikainen (91,7%) ovat ehdottomasti koko Liigan paras maalivahtitandemi. KalPan Juho Jatkola (91,1%) on ollut niin ikään erinomainen. Nyt hänelle on löydetty vielä hyvä kirittäjä Eetu Randelinista. Näillä nimillä on turvallista sanoa, että helppoja maaleja ei lauantaina nähdä.

32 koppia KalPa-uran ensimmäisessä ottelussa ja tuloksena Liiga-uran ensimmäinen nollapeli! 🙌

Hyvät naiset ja herrat, Eetu Randelin. 🔥

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Kummankin joukkueen viime aikainen tekeminen on ollut varsin vähämaalista. Nyt, kun panokset ovat taas tapissa, odotamme puolustuspeliin lisää tarkkuutta. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 4,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-0, 3-1 tai 2-1 lukemiin.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Ottelun maalimäärä alle 4,5 kertoimella 1,83.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,83 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.