ke 22.03. klo 18:30

KalPa - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pudotuspelikiekkoa parhaimmillaan – KalPan ja Pelicansin välinen sarja ei jätä kylmäksi!

Huhheijaa mikä sarja on käsillä Pelicansin ja KalPan välillä! Kaksi laatujoukkuetta iskee vastakkain, tunnelma on katossa ja jäällä ei anneta tuumaakaan periksi. Ottelusarjan neljäs kohtaaminen käydään keskiviikkona Kuopiossa. Toistaiseksi kotijoukkueet on ollut vahvoilla, sillä jokainen ottelu on tähän mennessä päättynyt kotivoittoon. Marginaalit on kuitenkin illasta toiseen todella pienet.

Ottelusarja avattiin kahdella kovatasoisella ja viihdyttävällä ottelulla, mutta kolmannessa matsissa laitettiin vielä paremmaksi, sillä draamaa riitti aivan loppuhetkille saakka. KalPa oli loppuun asti kiinni kovassa vierasvoitossa, mutta hetkessä kaikki mureni. Pelicans pääsi tasoittamaan Tyler Kelleherin toimesta kun noin minuutti oli jäljellä ja sama mies iski vielä voittomaalin vain 19 sekuntia ennen päätössummeria.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
Sankarit syntyvät keväällä! 🔥 Tyler Kelleher tänään:

🚨 1–1-tasoitus ilman maalivahtia ajassa 58:59
🚨 2–1-voittomaali vain 19 sekuntia ennen 3. erän loppua

đź“ş: @CMoreSportFi | #Liiga #PelicansFi @PelicansFi

KalPalle tappio oli erittäin kirvelevä, mutta tällä hetkellä katseet on käännettävä jo eteenpäin ja suurin huoli kohdistuu Juha Jatkolaan. Jatkola on ollut maalilla KalPan ehdoton selkäranka ja kakkosvaihtoehto, kokenut Robin Rahm ei hänen tasolle yllä. Toistaiseksi Jatkolan pelikunnosta ei ole tietoa, mutta hänet jouduttiin vaihtamaan maalilta pois maanantain ottelussa Pelicansin tasoitusmaalin jälkeen.

Vähämaalisuudella on Uhmapelaajat päässyt aikaisemminkin lunastanut ja samalla linjalla jatketaan nyt. Tällä kerralla valinnaksi otetaan ensimmäiseen erään alle 1,0 maalia, eli maalittomalla tuloksella veto osuu ja yhdellä maalilla panos saadaan takaisin. Toistaiseksi koko sarjassa ensimmäisten erien aikana on tehty vain yksi maali. Se ei tietenkään kaikkea kerro ja osittain kiittäminen on ollut vahvaa maalivahtipeliä, mutta kumpikin joukkueista on sen verran laadukas alaspäin, että maalipaikoille murtautuminen on työn ja tuskan takana. Jatkolan pelikunto lisää kysymysmerkkejä, mutta joka tapauksessa pieni kokeilu on paikallaan.