Liiga ke 29.11. klo 18:30

KalPa - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rasitusta pukkaa ja loukit rassaa – vetovalinta on selkeä!

KalPan syksy on ollut kaikilla mittareilla oikein hyvä, mutta tähän otteluun illan isännät joutuvat kahden ottelun orastavassa tappioputkessa. Pelicans joutuu Kuopioon vähällä levolla, sillä alla on ottelu Lappeenrannassa. Pelicansin otettua kovan työn jälkeen voiton SaiPasta, se nousi tasapisteisiin KalPan kanssa. Joukkueet ovatkin nyt peräjälkeen kuudentena ja seitsemäntenä.

Oi katsopas vihjeen loppuun – siellä on ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPa hävisi loppuviikosta Jypille kaksi kertaa, mutta olisi selkeästi ansainnut otteluista jotain. Kotiottelussaan savolaiset sortuivat tehottomuuteen, ja vieraissa petti alakerta: jääkiekossa on hankala voittaa, jos omiin menee kuusi kiekkoa. Ei olisi kuitenkaan ollut mikään vääryys, jos vaikka molemmista otteluista olisi ropissut pisteitä Petri Karjalaisen suojateille. Loukkaantumisia KalPalla on harminaan muutama kappale.

Pelicansin ohkaista sentteritilannetta käsiteltiin jo Saipa -ottelun ennakossa. Tilanne on hankala, kun laitureita joudutaan käyttämään sentterin roolissa. Lappeen ottelu oli hallinnasta huolimatta hyvin vaikea, ja vaikka Pelsut hallitsi matsia, se oli avauserän jälkeen kaksi maalia perässä, ja tarvitsi jopa onnea voittoon. Ryan Lasch lihotti pistetiliään, ja nyt miehellä on sarakkeessa tehot mielenkiintoisesti 0+21. Poissaoloista huolimatta Pelicans on parantanut peliään.

Liiga

@smliiga
🚨 Jesse Kiiskisen Liiga-uran avausmaali ratkaisi joukkueellensa täydet pisteet! 💪

đź“ş: @MTVUrheilu | #Liiga #PelicansFi

Lahtelaiset joutuivat paahtamaan koko illan pisteiden vuoksi, ja keskiviikkona se voi maksaa poissaoloista kärsivälle joukkueelle. Niinpä kuitille laitetaan KalPan suoraa voittoa. Vedossa on aimo annos spekulaatiota mukana, eikä se ole mikään all-in tapaus, mutta kelpo betsi kuitenkin.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.