ke 03.11. klo 18:30

KalPa - SaiPa

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPalla hyvät saumat venyä pisteille!

Keskiviikon Liiga-kierroksella alavireinen SaiPa matkaa Kuopioon KalPan vieraaksi. Sarjataulukossa joukkueet on peräkkäisillä sijoilla KalPan ollessa kaksi pistettä edellä. Kotikaukalossa KalPa ansaitsee ennakkosuosikin aseman, mutta lähtökohdiltaan tasaisessa ottelussa SaiPalla on hyvät mahdollisuudet venyä pisteille.

KalPan osalta kausi on ollut vaihteleva. Tilillä on vain 23 pistettä, mutta kotikaukalossa kuopiolaiset on olleet vahvoja ja pisteistä peräti 17 on tullut nimenomaan kotona. Maaleja syntyy kovalla tahdilla ja hyökkäyssuuntaan KalPa on ollut yksi sarjan vahvimmista joukkueista, mutta oman päädyn ailahtelut on verottanut useamman pisteen. Ainoastaan Ässillä ja Jukureilla on enemmän päästettyjä maaleja. Hyvät pelilliset otteet eivät ole varsinaisesti näkynyt tulostaululla ja illasta toiseen ottelut ratkeaa pienillä marginaaleilla. Edellisistä 11 ottelusta peräti kuusi on venynyt vähintään jatkoajalle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPalla samat tutut ongelmat maalinteon kanssa on alkanut tulla taas esiin. Vähän aikaa sitten SaiPalla oli käynnissä jakso jolloin kiekot alkoivat löytää tietä verkkoon kovemmalla tahdilla, mutta nyt viimeiset kolme ottelua on tuottanut vain neljä maalia. Hyvä maalivahti pystyy ajoittain pelastamaan, mutta pitkällä tähtäimellä myös maalintekijöitä pitäisi löytää. Ville Petman on ollut joukkueen selvästi tehokkain pelaaja (8+7), mutta taustalta tulituki on jäänyt puuttumaan. Viimeisimmässä ottelussa Kärppiä vastaan SaiPa vei maaliodottamat, mutta viimeistely takkusi jälleen. Kuten aiemmin sanottua, KalPan ongelmat on ollut omassa päädyssä, joten olisiko tässä vieraiden sauma saada maalinteko taas rullaamaan?

KalPan tilanne on tällä hetkellä on tällä hetkellä vahvempi, mutta kokonaiskuvassa Uhmapelaajat povaa ottelusta pienten marginaalien kamppailua, jossa myöskään maalimäärät tuskin pilviin nousee. KalPa voitti lokakuun 11 ottelusta ainoastaan yhden varsinaisella peliajalla, joten hyvästä kotisaldosta huolimatta täyteen pistepottiin se ei välttämättä pääse käsiksi. Lapulle valitaan SaiPaa +0,5 tasoituksella, eli lunastamaan päästään vierasvoitolla tai tasapelillä.