Liiga pe 30.09. klo 18:30

KalPa - Sport

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maalit jälleen vähissä, kun KalPa ja Sport kohtaavat toistamiseen!

Perjantaina vihdoin maalihanat auki räjäyttänyt KalPa saa vieraakseen Sportin. Myös Sportilla on alla maalirikas vierailu Helsingissä, mutta tähän matsiin odotukset kääntyy jälleen vahvasti vähämaalisuuden suuntaan. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen Vaasassa, jossa tiukka vääntö kääntyi kotijoukkueen eduksi lukemin 2-1.

KalPalla oli ennen keskiviikkoa alla tuloksellisesti viisi erittäin tasaista matsia ja poikkeuksetta pisteistä on saatu vääntää aivan loppuun asti. Maalinteon kanssa kuopiolaiset on joutunut kamppailemaan alkukaudesta, mutta hieman yllättäen Ilveksen isäntänä ketsuppipullo räjähti kunnolla auki. KalPa takoi taululle lukemat 7-4 ja illan tähtenä toimi kultakypärä Aapeli Räsänen, joka viimeisteli tehot 3+2.

Räsäsen hattutempulla torstai käyntiin? Kyllä kiitos! 👊🔥

Heti huomenna perjantaina 30.9. klo 18.30 jatketaan kotiyleisön edessä Sportia vastaan – tule mukaan: bit.ly/Liput300922

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Sportia oli helppo odottaa vähämaaliseksi joukkueeksi ja sitä se on myös toistaiseksi ollut. Kuudessa ottelussa kolmesti maaleja on nähty vähintään viisi, mutta kahdesti mukana on ollut osuma tyhjään maaliin. Viimeisin matsi HIFK:ta vastaan oli kolmas näistä runsasmaalisemmista otteluista. Sport joutui avauserässä kahden maalin tappioasemaan, mutta taisteluhenkeä siltä ei puuttunut ja vaikka tappio lopulta tuli, onnistui Sport yhden pisteen nappaamaan mukaan.

Sportilla maalintekovaikeuksia ei varsinaisesti helpota se, että hyökkäyspäästä on jo muutaman matsin ollut sivussa ruotsalainen laituri Jens Lööke. Hyökkäyspään osaaminen jakautuu melko kapealle akselille eikä myöskään ylivoimaa ole saatu rullaamaan toivotulla tavalla. Viimeksi Sport on osunut ylivoimalla kauden avausottelussa JYPiä vastaan.

Tähän matsiin odotukset on täysin samat kuin viikon takaisessa kohtaamisessa, eli vähämaalinen ja erittäin tasainen vääntö lienee luvassa. KalPalle maalijuhlat tuli tärkeään paikkaan jokseenkin tukkoisen alkukauden jälkeen, mutta Sportia vastaan maalipaikoille pääsemisen eteen kuopiolaiset joutuu paiskimaan töitä oikein urakalla. Kupongille otetaan alle 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle, mutta myöskään päälle neljän kertoimella olevat tarjoukset tasapelille ei kuulosta hullummalta.