Liiga to 05.01. klo 18:30

KalPa - Sport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ota onkeesi! Sportilla rasitusta alla ja kapeampi laatu nipussa – betsi sen mukaan!

Niiralan montussa armon vuosi 2023 aloitetaan ottelulla Sportia vastaan. KalPa on tasaisessa ylemmässä keskikastissa, ja Sport yrittää pitää tuntumaa play off-sijoihin. Molemmilla joukkueilla on tähtensä, mutta yleinen taso isännillä on leveämpi – Sport on liiaksi riippuvainen ruotsalaisten tehomiestensä edesottamuksista. Retki Savoon tuplapeleineen on vaativa, vaikkei KalPa kovin kliininen kotijoukkue ole ollutkaan.

KalPalle joulukuu ei ollut helppo, mutta viime otteluissa esityksissä on ollut nousujohteisuutta. TPS kaatui vieraissa, ja heti perään HPK selkeämmin kotona. Savolaisten syömähammas on ollut Jaakko Rissanen, joka on melkein piste per ottelu vauhdissa. KalPalla on telakalla pari pelaajaa, mutta mitään suurempia murheita ei tähän saumaan pitäisi olla kuopiolaisten niskassa.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Siinä se syntyi, Kisun Liiga-uran 100:s maali. 🙌

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Sport tulee Kuopioon Mikkelistä, jossa se pelaa tätä kirjoitettaessa Jukureita vastaan tasaista ottelua. Sportin kaikki kaikessa ovat olleet ruotsalaisvahvistukset Simon Hjalmarsson sekä Axel Holmström, jotka miehittävät pistetilaston top 4-sijoja. Maalivahtiosasto Sportilla ei ole kaikkein vahvimmillaan, sillä ainoa mitat täyttävä veskari on tällä hetkellä Rasmus Reijola. Loukkaantumisia Sportilla on vain pari.

KalPa tulee tähän matsiin levänneenä ja on muutenkin kokonaisvaltaisempi nippu näistä kahdesta. Mr Green on yleistä hintatasoa korkeammalla ja sinne vedetään kotivoittoa hyvällä mielellä. Panos mallia perusbetsi, ja tiliä auki vihreälle sivulle!!!