Liiga ti 01.02. klo 18:30

KalPa - Sport

Nysvätäänkö Kuopiossa jälleen? Tehoillat ovat todella harvinaisia Sportille, joka kyntää tutuilla sijoilla

KalPa hävisi edellisessä ottelussaan JYPille pelattuaan yllättävän tehottomasti hyökkäyssuuntaan. On kuitenkin muistettava, että joukkueella oli ennen ottelua allaan pitkä pelitauko. Neljänneksi viimeisenä Liigassa oleva Sport lähtee tiistain otteluun allaan voitto edellisestä ottelusta, mutta joukkue ei ole juurikaan isäntää vakuuttavammin pelannut – isossa kuvassa vähiten maaleja koko sarjassa tehneet kotkapaidat ovat selvä altavastaaja, minkä voi nähdä myös kertoimissa.

Sport voitti lauantaina TPS:n 3–1-lukemin, mutta sitä ennen joukkue hävisi kolme perättäistä ottelua tehottomuutensa takia. Turkulaisia vastaan tulleet kolme osumaa ovat olleet Sportille tällä kaudella ja varsinkin hiljattain todella harvinaista herkkua. Edellisen kerran vaasalaisjoukkue oli tehnyt vähintään kolme osumaa ja voittanut joulukuun alussa – siis 13 ottelua aiemmin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Niko Hovinen on Sportin maalilta pitkään sivussa, mikä pakotti joukkueen hankkimaan Samuel Jukurin Lukosta. Rasmus Reijola on kuitenkin selkeähkö ykköskassari ja tämä pelannee myös vierasottelussa KalPaa vastaan torjuttuaan vakuuttavasti 20 laukausta TPS:ää vastaan. KalPan torjuntavastuuta jakavat puolestaan Eero Kilpeläinen sekä Connor LaCouvee, joista jälkimmäinen hävisi JYPille numeroin 2–4 edellisessä ottelussa.

Jos ei vieraiden pelaaminen ole ollut ilotulitusta, samaa voi sanoa parin viikon koronataukonsa jälkeen uomiaan hakevasta isännästä. Ennen taukoaan joukkue onnistui nappaamaan pari voittoa, mutta sata maalia kuluvalla kaudella tehneen joukkueen ei voi kuitenkaan missään tapauksessa sanoa osumilla mässäilleen. Maalivahtipelaaminen on ollut viime aikoina parasta antia niin kuopiolasittain kuin Sportinkin osalta.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä maalia. Avaa tili 22Betille, ota hieno tervetulotarjous ja betsaa Uhmapelaajien kohdetta erinomaisella kertoimella. KalPa lähtee otteluun järkälemäisenä ennakkosuosikkina, mutta Sportin pelituntuma on parempi. Toisaalta Sport on ollut todella tehoton. Voittajan arpominen on melkoista lottoamista, joten määräbetsi vaikuttaa tässä varsin oivalle valinnalle.

10 euroa pelirahaa