pe 19.01. klo 18:30

KalPa - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPa on loistavassa iskussa – herättikö yllätystappio Tapparan, vai jääkö pisteet jälleen kuopiolaisille?

Kuopiossa on perjantaina tarjolla todellista kiekkoherkkua, kun loistavassa vedossa oleva KalPa saa vastaansa Tapparan. KalPan viimeisin matsi on joukkueiden keskinäinen kohtaaminen viikon takaa, jonka kuopiolaiset vei lopulta tasaisen väännön jälkeen jatkoajalla lukemin 1-2. Tappara kaipaa kovasti onnistumisia, mutta Kuopio on tällä hetkellä todella vaikea paikka vierailla ja KalPa lähteekin matsiin kotiedun turvin varsin selvänä suosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPa löytyy sarjataulukosta 7. sijalta, mutta sillä on vähiten otteluita pelattuna ja viimeaikaisella tahdilla paikkaa kuuden parhaan joukossa ei tarvitse kauaa odottaa. Joulukuussa pelattu Spengler Cup ei sujunut kuopiolaisilta toivotulla tavalla, mutta paluu Liigaan on tuonut viidestä ottelusta neljä voittoa. KalPa on päässyt hieman parantelemaan tilastoja häntäpään joukkueiden kustannuksella, joten hurjista maalimääristä ei kannata vielä liikaa innostua. Toki KalPa on pelannut loistavaa lätkää myös ylöspäin, mutta esimerkiksi maaliodottamien valossa loistava puolustus on ollut isäntien suurin ase.

📣 "Ehkä kotitaikamme salaisuus ovat fanimme."
- Matyáš Kantner

🔥 Kovassa vireessä liitävä tšekkihyökkääjä odottaa nälkäisenä tulevaa viikonloppua ja huomisen Tappara-matsia!

🎟️ Mökki täyttyy - nappaa liput peliin:
bit.ly/liput190124

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Toista sijaa hallussaan pitävällä Tapparalla vuoden vaihde ei ole kehuja kerännyt. Tietyllä tapaa voidaan puhua jopa kriisistä, sillä huippuseura on voittanut viimeisistä seitsemästä ottelusta vain yhden. Yhtä lukuun ottamatta kaikki on tosin päättyneet yhden maalin erolla, mutta keskiviikon esitys JYPiä vastaan oli anteeksiantamaton. Tappara iski ensimmäisen maalin, mutta niin vain yhdeksän ottelun mittaisessa tappioputkessa ollut vierailija nousi lopulta kolmen pisteen voittoon. Varsinkin hyökkäyspäässä kirvesrintojen tahti on hidastunut huomattavasti.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Lopputulos tänään.

Tuloksen tarjoaa: Leckle.fi #PositiivistaJuridiikkaa

#Tappara #Liiga

Voittajan pelaaminen ei nykyisillä kertoimilla houkuttele – sen sijaan betsiä päästään hakemaan vähämaalisuuden kautta alle 4,5 maalin linjalla(60min). KalPan ei tarvitse lähteä muuttamaan mitään, kun puolestaan Tapparan on nollattava keskiviikon pettymys. Loputtomiin Tapparan vaisu hyökkäyspeli ei tule jatkumaan, mutta KalPan rautaista puolustusta vastaan iltapuhde tulee olemaan erittäin rankka – se nähtiin jo viikko sitten.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ KalPa-Tappara alle 4,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “KalPa-Tappara alle 4,5 maalia(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 57,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.