Liiga la 12.03. klo 18:30

KalPa - Tappara

KalPa on voi pullahtaa kokonaan ulos! Pudotuspelihenkeä on kuitenkin tarjolla jo Tapparaa vastaan

KalPalla on hurjat panokset, kun se taistelee pudotuspelipaikastaan ensimmäisellä kierroksella jälleen lauantaina. Tapparalla avaimia olisi jopa lohkovoittoon saakka, mutta yllättääkö hyvävireinen isäntä? Todella kovien panoksien kamppailu on tiedossa ja tiivis kaksinkamppailupeli tuskin viihdettä tarjoilee maalien muodossa kovinkaan paljoa. Isäntä kärsi edellismatsissaan yllättävän jatkoaikatappion Sportin vieraana, joten kasvojen peseminen on tarkoituksena.

Tappara tavoittelee edelleen runkosarjan voittoa, eikä se ole paljoa paikallisvastustajaansa Ilvestä jäljessä. Vastustaja on kuitenkin todella vahvassa iskussa ja sillä on – jos mahdollista – vielä vieraitakin kovempi panos. KalPa on valahtanut jo sijalle 11, mikä tarkoittaisi sen kauden päättymistä runkosarjaan, jos pelit olisivat nyt pelattu. Näin ei kuitenkaan ole ja keskikastin tilanne on vielä totaalisen auki – jokaisella pisteellä on valtavasti merkitystä, kun mittaillaan marginaalisia pinnakeskiarvoja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

KalPan viimeisimmät ottelut ovat olleet JYP-murskajaisia lukuun ottamatta todella tiukkoja vääntöjä. Kuopiolaisten organisoitu paketti pystyy taistelemaan tällä hetkellä voitosta mitä tahansa vastustajaa vastaan, mutta Tappara on oma lukunsa. Kirvesrintojen viimeisen päälle hiottu keskialueen ja oman keskustan puolustuspelaaminen ei varmasti ole pala kakkua, vaikka KalPalla taitoa onkin.

Tässä matsissa ei maalintekokisaa nähdä, mutta varmasti muuten viihdyttävä ottelu on tiedossa. Betseissä lähdetään haistelemaan vähämaalista kamppailua, kun alle 4,5 maalia -kohteelle saadaan pienten marginaalien pleijarihajuiseen iltaan yllättävän kova kerroin. Tämä on se kuuluisa kuuden pinnan vääntö ainakin isännille ja se varmasti näkyy myös ottelun luonteessa.

10 euroa pelirahaa