Liiga pe 21.10. klo 18:30

KalPa - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjan valovoimaisimmat maalivahdit vastakkain! Ovatko maalit taas kerran kortilla Tapparan matsissa?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä erittäin todennäköisen vähämaalisuuden kautta tallettamalla vain 25€.

Tappara on päättänyt lopettaa maalien päästämisen Liigassa, mutta KalPa on haastava vastustaja kenelle tahansa – jopa kärkijoukkueille. Isäntä on ollut erityisen loistava kotiotteluissaan, joissa pisteitä on mennyt sivusuun ainoastaan kolme kappaletta seitsemässä matsissa. Niiralan montussa kilpipaidat ovat myös laskeneet ainoastaan parisen osumaa per ottelu -keskiarvolla maaleja omiin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Vaikeista vaiheistaan yli päässyt Tappara on loistoiskussa. Kolmessa edellisessä Liiga-ottelussa on tullut täysi pistepotti, riittävästi tehoja on löytynyt ja – mikä nykypäivänä tässä sarjassa tärkeintä – omissa on kolissut tällä lyhyellä otannalla ainoastaan kahdesti. Ykkösmaalivahti Christian Heljangon paluu oli kirvespaidoille käänteentekevä ja sen jälkeen homma on alkanut pelittämään.

Toki kiekollinen pelaaminen sekä huolellisuus sen kanssa ovat myös ottaneet edistysaskeleita ja Tapparaa vastaan on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeaa tehdä maaleja. Tämä toki on nähtävissä jo tilastoissa, mutta Jussi Tapolan miehistö ei on myös antanut vastustajille enää marginaalisesti ykkössektorin tekopaikkoja. Kirvesrinnat nähtiin askissa viimeksi maanantaina, kun joukkue kaatoi yli 11 000 -päisen kotiyleisön edessä Sportin rutiininomaisesti 3–0.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Laukaus - maali - tuuletus!

Tunne, jonka voit kokea vain paikan päällä 🔥🙌🏼

#Tappara #Liiga

KalPa on pistekeskiarvolla sarjan paras kotijoukkue yhdessä Oulun Kärppien kanssa. Joukkue ei ole hävinnyt alkukaudella ensimmäistäkään ottelua Niiralan Montussa ja ainoat pistemenetykset ovat tulleet kolmessa jatkoaikavoitossa. KalPan keskialueen puolustuspelaaminen on ollut todella laadukasta, minkä lisäksi myös tehoja on löytynyt kiitettävästi. Toki myös maalivahtiosastolla ykköstorjujaksi noussut Juha Jatkola pelaa loistavaa kautta – päästettyjen maalien keskiarvo on vain 1,67 ja torjuntaprosentti 92,90%.

Betsien kannalta tämä matsi huutaa vähämaalisuuden suuntaan ja ihmeen hyviä kertoimia on tarjolla yhä. Toki tasapeli voisi olla toinen hakuidea hieman korkeammalla riskillä. Uhmapelaajat kuitenkin lähtee tähän kamppailuun ”Yhteensä (varsinainen peliaika) – alle 4,5 maalia” -kohteella.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ alle 4,5 maalia (varsinainen peliaika) -kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – alle 4,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 48,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.