Liiga ti 07.03. klo 18:30

KalPa - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Tapparalle todellista haastajaa? Ainakaan KalPan paukut eivät riitä!

Helmikuussa CHL-mestariksi kruunattu Tappara liitää tällä hetkellä todella kovassa iskussa. Rehellisesti sanottuna joukkueelle on tällä hetkellä melko hankalaa kuvitella haastajaa pitkässä pudotuspelisarjassa. Runkosarjavoitosta joukkue käy edelleen tulista taistelua yhdessä paikalliskilpailijansa Ilveksen kanssa, joten panoksia piisaa. KalPa taistelee edelleen kotiedusta pudotuspeleihin, mutta onko sillä mitään palaa kirvesrintoja vastaan?

KalPalle viime viikko ei ollut lainkaan hyvä, sillä se hävisi sekä JYPille vieraissa että kotonaan TPS:ää vastaan jatkoajalla. Tällä hetkellä kilpipaitojen olisi lunastettava kaikki otettavissa olevat pisteet, sillä pahimmassa tapauksessa joukkue voi vielä pullahtaa ulos suorilta puolivälieräpaikoilta. Maalinteko vaikuttaisi olevan juuri nyt suurin murheenkryyni joukkueelle ja nyt vastassa on joukkue, joka on viime aikoina antanut todella vähän laatutontteja – vastustajasta riippumatta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Alakerran onnistumisten lisäksi kirves on heilahdellut tehokkaasti myös hyökkäyspäässä. Kuuden ottelun otannalla Tappara on päästänyt keskimäärin vain kaksi maalia ja latonut itse kiekon pesään 23 kertaa. Jussi Tapolan miehistö vaikuttaa juuri nyt mestarisuosikilta, jota yksikään Liiga-joukkue ei pysty paras seitsemästä -formaatilla nujertamaan. Ilves on kenties suurin haastaja pudotuspeleissä ja syy myös sille, että Tapparalla riittää edelleen panoksia runkosarjan voittotaistelun suhteen.

Pelaajatilanne on Tapparalla ideaali, sillä ketään ei tiettävästi ole loukkaantuneena. Edellisissä yhdeksässä kamppailussaan joukkue on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, kun mukaan lasketaan upeasti CHL-mestaruuden tuonut 2–3-vierasvoitto Luulajaa vastaan. KalPa ei tällä hetkellä ole edes yksittäisessä ottelussa uskottava haastaja kirvesrinnoille, joten todella maukas kerroin otetaan avosylin vastaan ja lyödään kupongille Tapparan voitto (1X2).

Betsaa Tapparalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Tappara), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tappara” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.