Liiga ti 15.03. klo 18:30

KalPa - TPS

Siirtokiekkoja ja kulmavääntöä on luvassa! Eikä huippumaalivahteja ohiteta ilman kovaa duunia

Liigan runkosarjan huipennus on käsillä ja se näkyy panoksissa! Voitto olisi molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä myös Kuopion kamppailussa tiistaina. KalPa pelaa pääsystä ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle ja TPS puolestaan kamppailee suorasta paikasta kevään peleissä. Molemmilla joukkueilla on lähes paras mahdollinen kokoonpanotilanne ja kumpainenkin on löytänyt vireensä, joten tästä ei paljoa tiistaiherkku voi parantua.

KalPa on hävinnyt niukasti kaksi edellistä otteluaan Sportille sekä Tapparalle varsinaisen peliajan jälkeen. Pisteputki on kuitenkin viiden ottelun mittainen ja 12 ottelun otannalla Tommi Miettisen joukkue on jäänyt kokonaan ilman paunoja ainoastaan kerran. TPS on ollut ailahtelevampi, mutta viikonloppuna joukkue esiintyi todella miehekkäästi vieraissa ja haki Lukkoa vastaan upean 2–4-voiton, joka vankisti sen asemia tiiviissä keskikastissa merkittävästi. Kaikki työ voi kuitenkin valua hukkaan, jos tiistaina tulee tappio – pistekeskiarvo putoaa tappiolla ja vierailija olisi esimerkiksi Kärppien kanssa tasoissa hävitessään tulevan matsin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Haalarihommia on jälleen tiedossa ja niihin onkin viime aikoina saatu molemmissa leireissä tottua. KalPa on pelannut todella vähämaalisia otteluita ja sen molemmat maalivahdit ovat pystyneet voittamaan kamppailuja. Viimeisimmissä esityksissä Eero Kilpeläinen on vakuuttanut, joten voisi olettaa, että tämä jatkaa maalilla. TPS-tolppien välissä Andrei Karejev puolestaan on jälleen päässyt tutulle tasolleen, mitä nähtiin enemmän syyskaudella.

Molemmat joukkueet pystyvät puolustamaan keskialuetta todella tiiviisti ja kummallakin on paljon kokemusta aina valmentajaporrasta myöten. Tässä matsissa ei höntyillä, vaan asemasota haisee ja kauas. Siirtokiekkoja ja kulmavääntöä on siis tiedossa, eikä huippumaalivahteja noin vain ohiteta. Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy alle 4,5 maalia ratkaisuun saakka (sis jatkoaika & rankkarit).

10 euroa pelirahaa