AFCON 2022 to 03.02. klo 21:00

Kamerun - Egypti

Kamerun vakuuttaa, joten nyt haetaan astetta isompaa kuhaa! Egyptin järkyttävä munkki on katkolla

Kamerun on ollut pudotuspeleissä kliininen ja tehokas. Erityisesti edellisessä ottelussaan Gambiaa vastaan joukkue hyödynsi tekopaikkansa hyvin ja oli molempiin suuntiin todella vakuuttava. Välierävastustaja Egypti on hakenut molemmat pudotuspelivoittonsa varsinaisen peliajan jälkeen – ensin rangaistuspotkukisassa Norsunluurannikkoa vastaan ja sittemmin Marokkon kustannuksella jatkoilla.

Egypti on selviytynyt kovissa paikoissa tähän saakka, mutta Kamerunin kaltaista koneistoa se ei ole vielä päässyt kohtaamaan. Toni Conceicaion miehistö on ollut yksi turnauksen tehokkaimmista ryhmistä ja sille olisi unelmien täyttymys pelata kotikisojen finaalissa. Koko turnauksen kaksi parasta maalintekijää Vincent Aboubakar (6) sekä Karl Toko Ekambi (5) ovat vastanneet kamerunilaisten kaikista osumista turnauksessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vastustajan Egyptin maalitehtailu on ollut huomattavasti vaisumpaa, eikä Mohamed Salah ole iskenyt kuin kaksi osumaa. Liverpool-tykiltä odotellaan onnistumisia välierissäkin, muta vastustaja on rautainen. Faaraomiehistöllä on eittämättä käynyt todella hyvä tuuri pudotuspeleissä, sillä molemmat otteluista olisivat voineet päättyä kummin päin tahansa.

Kamerun on ollut selvästi Egyptiä vakuuttavampi etenkin hyökkäyssuuntaan. Salah saattaa iskeä kerran, mutta jykevämmällä tehokalustolla varustettu kisaisäntä etenee vastustamattomasti finaaliin. Tällä kertaa haetaan vähän tukevampaa kuhaa! Pelivalinnaksi poimitaan William Hillillä yhdistelmäkohde Kamerun (1X2) & molemmat joukkueet tekevät maalin. Luo tili tästä ja nappaa kohde haltuun vaikkapa laadukkaalla tervetulotarjouksella!

10 euroa pelirahaa