AFCON 2022 to 13.01. klo 18:00

Kamerun - Etiopia

Kamerun pyrkii jatkamaan kotikisojen taikaa Etiopiaa vastaan!

Anna jumala anteeksi, sillä olen tehnyt syntejä. Eilen taottiin massia undereilla ja nämä AFCON-skabat näyttävät olevan mega-under pippalot muutenkin.

Minkä takia pyydän syntejä anteeksi on, että aion ottaa -1.5 tasoitusta Kamerunin pelissä lapulle. Perunapellolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

No ei ehkä perunapellolla sillä uusin ja isoin stadikka kyseessä, mutta omassa alustavassa nurmianalyysissa menee Stade Omnisport Paul Biya sijalle kolme.

Oli miten oli, niin on siis Etiopialla avauksen toppari sivussa ja skabat alkoivat punaisella kortilla 12 pelatun minuutin jälkeen. On syytä siis olettaa, että huonommin ei voi mennä?

Kamerun tosiaan oli yksi harvoja overin oloisia jengejä avauskierroksella (toki kaksi pilkkua, mutta kuitenkin). Voisi kuvitella, että peli on hieman vapautuneempaa ja kenttäolosuhteisiin totuttu paremmin.

Kamerunilla on myös ainoana kisoissa 80% stadium kapasiteetti, joten kotietua on luvassa. Etiopian alle 0.5 maalia on 1,33 tasoa, joten uskotaan, että tänään ei ole heidän päivänsä.

Kamerun -1.5 tasoituksella lapulle siis. Vaikka ensimmäinen kierros oli mitä oli, niin on varmaa, että joukkueiden peliesitykset paranevat/muuttuvat tehokkaammaksi.

Suofutikseenkin tottuu pelin tai parin jälkeen. Toivotaan isännille onnea ja Karl Toko Ekambille maaleja.

Tämä saattaa olla virhe ja yleisesti ei kannata suosikkeja pelaa händäreillä ainakaan ekan kierroksen perusteella, mutta tässä on toivona se, että Etiopialle sattuu pari vaarallista pallonmenetystä omalla puoliskolla.

10 euroa pelirahaa