ma 15.01. klo 19:00

Kamerun - Guinea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kamerunilla tähtikatrasta sivussa! Jääkö Lannistumattomat Leijonat ilman voittoa avauspelissä?

AFCONissa pyöräytetään maanantaina C-lohko käyntiin. Kyseessä on kenties koko turnauksen tasokkain lohko, kun mukana ovat hallitsevan mestarin Senegalin ohella Kamerun, Guinea ja Gambia. Tärkeitä pisteitä on siis ilman muuta jaossa jo heti lohkon avauspäivänä! Viime turnauksen isäntämaa Kamerun kohtaa Stade de Yamoussoukrolla Guinean ja tässä onkin jo vedonlyönnillistä pähkinää purtavaksi kerrakseen!

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kamerunin valmistautuminen ei taaskaan ole ollut kovin optimaalinen, kun Rigobert Songin ja Eric-Maxim Choupo-Motingin välillä on sen verran skismaa, että Bayern Münchenin hyökkääjä päätti jättää turnauksen välistä. André Onana pelaa sen sijaan vielä sunnuntaina Valioliigassa eli Fabrice Ondoa pelaa avausottelussa tolppien välissä. Vincent Aboubakar on pienen lihasvaivan takia todennäköisesti sivussa. Bryan Mbeumoahan ei myöskään nähdä näissä karkeloissa loukkaantumisen takia.


Kaba Diawaran luotsaama Guinea on myös kärsinyt turbulenssista kokoonpanon suhteen, kun tähtihyökkääjä Serhou Guirassy ei välttämättä ole pelikuntoinen. Ilman Stuttgartin paidassa maaleja latonutta Guirassyakin Guinean rosteri on toki laadukas, joten ei Kamerun tässä pelissä ole millään tavalla helpolla pääsemässä – mukana on esimerkiksi Saksassa ja Espanjassa palloilevat Naby Keïta, Mouctar Diakhaby ja Ilaix Moriba.

Peleille otetaan Guinean yltämistä vähintään tasuriin. Kamerunin rosteri ei ole aivan yhtä hyvä kuin vaikkapa reilu vuosi sitten MM-kisoissa ja esimerkiksi Aboubakarin ja turnauksen parhaan veskarin Onanan poissaolot ovat tuntuvia. Guirassy toki puuttuu Guinealta näillä näkymin, mutta on tässä kuitenkin Diawaran poppoolla kaikki mahdollisuudet pisteille. Treenipelissä Guinea voitti noin viikko sitten Nigerian 2-0, joten vakavasti otettava porukka Guinea ilman muuta on.