AFCON 2022 ma 24.01. klo 21:00

Kamerun - Komorit

Kamerunin vastustajalla ei ehkä ole maalivahtia – tarjoileeko kisaisäntä kunnon selkäsaunan?

Komorit tarjoili viimeisellä alkulohkokierroksella shokkiyllätyksen kaatamalla Ghanan. Voitto lähetti merkittävän palloilumaan kotimatkalle alkulohkovaiheen jälkeen ja alle miljoonan asukkaan saaristovaltion maajoukkue porskuttaa pudotuspeleihin. Afrikan mestaruuskisojen yllättäjämaa saattaa toki joutua melkoiseen tilanteeseen kisaisäntää Kamerunia vastaan, koska sillä ei välttämättä ole pelikuntoista maalivahtia.

Kamerun eteni kotikisoissaan lohkovoittajana jatkopeleihin, vaikka viimeisimmässä kamppailussa Kap Verde riistikin siltä pisteen. Ensimmäisissä otteluissaan joukkue kaatoi Burkina Fason maalein 2–1 sekä Etiopian 4–1-lukemin. Komorit on vertailussa kamerunilaisten alkulohkovastustajiin selvästi heikompi, eikä lilliputtimaan tilannetta helpota järisyttävä maalivahtiongelma.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Veräjänvartijat Moyadh Ousseni sekä Ali Ahmada ovat saaneet positiiviset Covid-19 -testitulokset. Vaikka vielä ennen kamppailua testataan pelaajat kertaalleen, näyttää maalivahtien pelaaminen todella epätodennäköiseltä. Salim Ben Boina vaihdettiin maalilta 2–3-voitossa Ghanaa vastaan alle puolituntisen jälkeen loukkaantumisen takia. Jos Komorit ei saa ensimmäistäkään kassaria parsittua pelikuntoon, nähdään tolppien välissä todennäköisesti joku kenttäpelaajista.

Ottelun asetelma on jo valmiiksi todella suosiollinen kamerunilaisille, mutta homma voi lähteä totaalisesti laukalle. Jos Boina pelaa loukkaantuneena, saa kisaisäntä siitä huolimatta ison lisäedun. Koronapotilaiden testitulosten muuttuminen on sangen epätodennäköistä, sillä testejä on jo tehty todella paljon.

Komorit voi olla varsin ylpeä Ghana-voitostaan, mutta Kamerun rellestää pienen ja piskuisen yllättäjän yli maanantaina. Pelivalinnaksi otetaan, että isäntä tekee vähintään kolme maalia (yli 2,5). Vaikka saaristolaiset kaivaisivat jollakin ilveellä oikean maalivahdin pelaamaan, haisee ottelu vahvasti murskavoitolta.


Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on Kamerun tekee yli 2,5 maalia ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa