MM-karsinnat 2022 su 27.03. klo 23:05

Kanada - Jamaika

Kanada jyrää kisoihin!

CONCACAFin MM-karsintalohkossa on vielä kaksi kierrosta pelaamatta ja Kanadan kisapaikka on enää sinettiä vaille valmis. Illalla vastassa on jo mahdollisuutensa menettänyt Jamaika, joten kaikki viittaa vaahteranlehtipaitojen ensimmäiseen lopputurnausesiintymiseen sitten vuoden 1986. Motivaatioetu on järisyttävä Kanadan hyväksi.

Kanada hävisi muutama päivä sitten Costa Rican vieraana ja jobinpostia tappion lisäksi tuli Marc-Anthony Kayen punakortin myötä. Pelikielto on illan matsissa voimassa. Alphonso Davieshan ei ole mukana vieläkään sydänlihastulehduksen takia. Reggae Boyzin ykkössyömähammas Michail Antonio ei ole tällä kertaa mukana.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Kanadan puolustustyöskentely on ollut näissä karsinnoissa moitteetonta ja maalissa Milan Borjan lienee tänäänkin itse varmuus. Ennen Costa Ricaa vastaan kärsittyä tappiota Kanada piti veräjän puhtaana El Salvadoria, Yhdysvaltoja ja Hondurasia vastaan. Meksiko onnistui maalinteossa kertaalleen marraskuussa.

Otetaan pelivalinnaksi Kanadan voitto + nollapeli. Jamaikalla on nopeita pelaajia, mutta tämän ei pitäisi dynaamiselle ja nopealle kotijoukkueelle olla mikään ongelma. On syytä odottaa kanadalaisten jyräävän motivaatio- ja laatuetunsa turvin maalin tai kahden suuruiseen voittoon. Odottelen myös solidia esitystä alakerralta ja Borjanilta.

10 euroa pelirahaa