Jääkiekon MM to 19.05. klo 20:20

Kanada - Kazakstan

Kanada tarjoilee torstain kovimmat löylyt! Kazakstanin hillolla kuorrutettu munkki on tiensä päässä

Kanada on aloittanut MM-kisat kliinisesti. Joukkue on näyttänyt ulospäin todella asialliselta ja vaikuttaisi sille, että se on tullut Suomeen pelaamaan menestyksestä tosissaan. Paperilla miehistö on koko turnauksen ylivoimaisesti kovin ja joukkueen jokainen kentällinen pystyy horjuttamaan vastustajaa kuin vastustajaa hyökkäyspäässä. Pelinopeudeltaan joukkue on niin ikään omaa luokkaansa.

Avauskamppailussa joukkue kaatoi Saksan, toisessa matsissa jalkoihin jäi Italia ja kolmannessa väännössä maalivirettä sai maistaa Slovakia. Tähän saakka kanadalaisten maaliero on 16–5 ja torstaina on tulossa lisää rökälenumeroita. Kazakstan on selviytynyt ihmeen hyvin ja yllättävänkin kuivin jaloin parissa edellisessä ottelussaan, mutta vaahteralehtipaitojen vyörytys on sille eittämättä liikaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kazakstan on edelleen nollakerhossa maalierolla 4–14. Parissa edellisessä ottelussaan joukkue on kuitenkin onnistunut sinnittelemään kohtuullisilla numeroilla. Andrei Shutov on nostanut joukkueen maalilla tasoaan ja esimerkiksi 3–2-maalein tulleessa Sveitsi-tappiossa 24-vuotias kassari pysäytti peräti 40 laukausta. On kuitenkin selvää, että Kanada on testinä äärimmäinen ja melko todennäköisesti Kazakstan ei pysty enää tässä matsissa pitämään pakettiaan kasassa.

Joukkueen ongelmat nousevat esiin, kun kauttaaltaan huomattavasti laadukkaammat pelaajat pääsevät myllyttämään käytännössä koko ottelun hyökkäyspäässä. Kazakstanilla on kohtuullisia pelaajia, mutta on myös kiekkoilijoita, jotka on kaivettu ties mistä joukkueen matkaan. Alakerta murtuu kovan paineen alla ensimmäisenä ja jäähyjä tulee. Kanada on iskenyt turnauksessa kolme ylivoimaosumaa, eikä tarvitse olla kummoinen ennustaja todetakseen, että nyt nähdään lisää.

Pelivalinnaksi poimitaan kanadalaisten voitto vähintään kuudella maalilla (Kanada -5,5). Kazakstanin edelliset puolustustaistelut ovat varmasti kuluttaneet joukkuetta runsaasti. Melkoiset torstailöylyt saatetaan lyödä kiukaalle, kun Pierre-Luc Duboisin johtama Kanadan ykköskentällinen, Adam Lowryn sentteröimä kakkonen sekä kolmosvitja, jossa viilettävät esimerkiksi Mathew Barzalin sekä Drake Batherson, iskevät kiinni uuvutettuun kazakstanilaisjoukkueeseen.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Kanada -5,5 kertoimella 2,27.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

 

10 euroa pelirahaa