Olympialaiset / Peking 2022 ti 15.02. klo 15:10

Kanada - Kiina

Supernuorukaisen tehoilu on vain ajan kysymys! Järjesteleekö Kanada kisaisännille tuliset lähtöpassit?

Kanada pääsi lämmittelemään koneitaan mukavasti alkulohkossa ja nyt se kohtaa toista kertaa peräkkäin Kiinan. Kisaisännällä tuskin on mitään mahdollisuutta horjuttaa vaahteralehtipaitoja – niin suurelle joukkueiden tasoero vaikutti viimeisellä alkulohkokierroksella. Otteluparin voittaja kohtaa Ruotsin puolivälierissä.

Kanada latoi alkulohkovaiheessa kolmessa ottelussa taululle 12 maalia, mutta hävisi koitoksistaan tärkeimmän. USA kylvetti joukkuetta toisella kierroksella 2–4-numeroin, mikä maksoi Claude Julienin miehistölle suoran paikan lohkovoiton sekä sitä kautta suoran paikan puolivälierissä. Kiina oli sunnuntaina keskinäisessä kohtaamisessa täysi lapanen kanadalaisten vyöryttyä 5–0-voittoon, eikä joukkue pelleile, kun ensimmäinen kova peli tulee vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viime vuonna Columbus Blue Jacketsin varhain ykköskierroksella nappaama NHL-varaus Kent Johnson on ollut turnauksessa kuumaa kamaa. Michiganin yliopistossa vahvaa kautta pelaavalla 19-vuotiaalla on ollut ketjukavereinaan kokeneet Ben Street sekä Eric O’Dell ja trio on toiminut etenkin hyökkäyspäässä. Superlupaus Mason McTavish on vedellyt ykkösnyrkissä toistaiseksi kiikareilla, mutta ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja todetakseen, että pian alkaa löytyä tehoja myös siltä suunnalta.

Peräti 16 maalia alkulohkovaiheessa päästänyt Kiina lähtee kotiturnauksestaan pudotuspelien avauskierroksella mitä todennäköisimmin melko kovalla löylytyksellä. Kanadalla on allaan hyvä suoritus kisaisäntää vastaan viimeisellä alkulohkokierroksella ja se pääsee pelaamaan helpohkoa vastustajaa vastaan melko rennosti. Ainoat maalinsa Saksaa vastaan iskeneellä Kiinalla oli jokunen paikka sunnuntaina ja on mahdollista, että se iskee kerran tai kaksi lähtiäisiksi.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy yli 7,5 maalia. Kanada todennäköisesti murskaa kiinalaisjoukkueen, mutta tasoituskohteiden kertoimista ei tällä kertaa saada missään tapauksessa riittävää tyydytystä. Ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa molemmilla oli huippupaikkoja iskeä jopa kahdesta kolmeen osumaa nähtyä enemmän. Pelaa runasasmaalisuutta FansBetillä ja hyödynnä jopa kaksi maukasta ilmaisvetoa – kokonaan ilman kierrätystä. Katso ohjeet alta!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Ottelussa yli 7,5 maalia” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>

10 euroa pelirahaa