Jääkiekon MM la 27.05. klo 14:20

Kanada - Latvia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lunasta jymypaukulla yli 200€ ilman riskiä! Tinttaako Latvia tieltään myös Kanadan?

Kanada on kontannut näissä kisoissa esimerkiksi Norjaa ja Sveitsiä vastaan. Vaahteralehtipaidoilla ei ole lainkaan varaa henkselien paukuttelemiseen lauantaina, kun vastaan saapuu energinen ja itseluottamuksensa katosta läpi ampunut Latvia. Joukkueiden alkulohkokohtaaminen on tässä vaiheessa muinaishistoriaa ja Kanada kohtaa täysin eri joukkueen kuin parisen viikkoa takaperin.

Latvian kiekkoliitto järjesti joukkueen faneille yksityiskoneen Tampereen finaaliviikonloppuun, mikä on myös Suomen ja Nokia Arenan lehterien täyttymisen kannalta hieno uutinen. Riian alkulohkossa totaalisesti kotiyleisönsä villinnyt latvialaismiehistö tuo kesäisen kiekkobuuminsa myös Suomeen. Ruotsi putosi puolivälierissä ja alkulohkossa kaatuivat esimerkiksi Tshekki sekä Sveitsi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Violettipaidat ovat MM-kisoissa historiallisessa kuuden ottelun voittoputkessa. Käsittämätöntä, mutta totta. Kanadan pelaaminen on hakenut pahasti itseään ja joukkueen epäiltiin putoavan jo Suomea vastaan, mutta tehoton Leijonat ei kyennyt parhaimpaansa. On kuitenkin täysin selvää, että ottelu ei ollut voitosta huolimatta vaahteralehtipaidoille kevyimmästä päästä ja Latvia tulee lauantaiseen välierään täysin hurmiossa.

Sortuuko Kanada yhtä virkamiesmäiseen esitykseen kuin Tre Kronor paria päivää aiemmin? Yksittäisessä matsissa kaikki on mahdollista ja Uhmapelaajat on välierien kerrointarjouksilla tukevasti altavastaajien kelkassa. Betsivalinnaksi otetaan Latvian 1X2-markkinassa.

Betsaa Latvialle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Latvia), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Latvia” 25€ panoksella ja voit voittaa 209€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.