to 16.05. klo 21:20

Kanada - Norja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomaton pupellus tuoreessa muistissa – sen ei luulisi toistuvan!

Joukkueiden suuret tasoerot voivat olla monessakin mielessä vedonlyöjälle iso sudenkuoppa. Kanadaa tiistaina betsanneet saivat melkoisen oppitunnin tästä, kun kanukit tahmailivat Itävaltaa vastaan jatkoajalle. Kahden erän jälkeen näytti mahdolliselta, että Kanada nakuttelee tulostaululle double digits, mutta ottelun varsinaisen peliajan viimeiset 20 minuuttia voivat tulla joukkueelle mieleen vielä jälkeenpäinkin turnauksen aikana.

Kanada oli lipumassa Itävaltaa vastaan helppoon voittoon, eikä kolmanteen erään enää riittänyt kipinää. Niinpä taistelevat itävaltalaiset tulivat viiden maalin takaa tasoihin. Viimeisen erän maaleissa kanadalaisten puolustaminen vaihteli olemattoman ja säälittävän välillä. Ammattimiehiltä ei luulisi näkevän noin uskomatonta pupeltamista. Ei mitään pois upeasti tsempanneelta Itävallalta, mutta Kanada oli viimeisellä kaksikymppisellä hirvittävän huono. Jatkoajalla kanukit sentään hoitivat matsin kotiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Norja avasi voittotilinsä kisoissa Tanskaa vastaan. Derbyhenkeä huokuvassa ottelussa Tanska oli tehoton, ja norjalaiset hyödynsivät tämän. Yksi normaali pelitilannemaali riitti tuomaan edun, ja toisen kassin vuonomiehet tekivät tyhjään reppuun. SM-liigastakin tuttu Henrik Haukeland oli maalilla hyvällä pelipäällä, mistä nollapeli on hyvänä osoituksena. Jos Kanada niin haluaa, Norja joutuu torstaina todella paljon kovempaan mankeliin.

Sen verran saattoi taalatähdillä mennä tiistain niiaus tunteisiin, että Norja voi tuntea tämän nahoissaan. Jos pelaaminen maittaa paremmin, voi taululle tulla rumatkin lukemat. Kanadan vähintään neljän maalin voitosta otetaan vetopositio – ja luotetaan, että ammattiylpeys kestää tällä kertaa täydet 60 minuuttia.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Kanada -3.5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.