Jääkiekon MM ti 24.05. klo 20:20

Kanada - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Kanada taas turpaan? Jopa Tanska voitti vaahteralehtipaidat!

Onko Kanadalle alkanut vihdoin kiisseli maistua vai mikähän painaa? Maanantaina joukkue otti tukkaan Tanskalta ja lauantaina Sveitsi jyräsi vaahteralehtipaitojen ylitse. Ei kai nyt Ranska sentään? Patonkimaa on ollut myös näissä skaboissa liikenteessä kovalla taisteluilmeellä, eikä se varmasti päästä kanadalaisia helpolla, jos edellisiltä kierroksilta tuttu välinpitämätön töhöily jatkuu.

Ranskan ykköskentällinen on kantanut sitä sopivasti tässä turnauksessa, ja vaikka jatkopeleille ei olekaan asiaa, on joukkue pelannut odotuksiin nähden hyvät kilpailut. Alexandre Texier on johtanut joukkuetta kaukalossa yksilösuorituksillaan ja saanut tulitukea muilta kärkiyksikön pelaajilta. Maalivahtiosasto on hoitanut leiviskäänsä pääasiassa kohtuullisesti ja pisteitä on tullut Kazakstania sekä Italiaa vastaan – eli juuri niissä matseissa, joissa on kuulunutkin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kanada on kontannut pahasti viimeisimmillä kierroksilla hävittyään sekä Sveitsille että Tanskalle. Joukkue on ollut huolimaton, eikä keräilyluonteinen tähtisikermä ole missään vaiheessa löytänyt täysin toimivalla tavalla yhteistä säveltä. Hallitsevan maailmanmestarin reissusta Suomeen on tulossa turismipitoinen, eikä Ranska-ottelussa voi odottaa ainakaan tajutonta nöyryytystä. Enemmän nälkää tässä matsissa on varmasti piskuisella patonkimaalla, jolla on tässä aito mahdollisuus horjuttaa jääkiekon suurmaata.

Ranska on pitänyt esimerkiksi Saksan ja Slovakian kohtuullisesti kurissa jo aiemmin ja suuremmilta murskatappioilta se on välttynyt varsin hyvin. Pelivalinnaksi otetaan, että joukkue häviää korkeintaan kolmella maalilla eli tasoitusvetona Ranska (+3,5). Kanada ei ole antanut hyvää kuvaa itsestään viimeisimmissä otteluissaan, mutta jatkopaikassa se on suhteellisen hyvin kiinni.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille TÄSTÄ.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Tasoitus – Ranska +3,5 kertoimella 2,09.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!