Olympialaiset / Peking 2022 to 10.02. klo 15:10

Kanada - Saksa

Toistaako Saksa edellisten kisojen yllätyksen vai onko Kanada joukkueelle liikaa?

Kanada ja Saksa käynnistävät olympiaurakkansa torstain mielenkiintoisessa kohtaamisessa. Kanada lähtee otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan, mutta neljä vuotta sitten aina finaalin asti ponnistaneen Saksan maukas kerroin on pelaamisen arvoinen!

Kanada lähtee turnaukseen mielenkiintoisella ryhmällä. Joukkueessa yhdistyvät sekä kokemus että nuoruudeninto. Claude Julienin luotsaama ryhmää tähdittävät muun muassa Eric Staal ja viime kesän ykkösvaraus Owen Power. Suuri osa joukkueesta on kuitenkin koottu sekä Euroopan sarjoista että KHL:stä. Puolustuksesta löytyy Jokereista tuttu Alex Grant. Kanadan suurin heikkous, joka näkyi myös viime olympialaisissa, on ryhmän hajanaisuus ja vähäiset yhteiset kokemukset.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toni Söderholmin luotsaama ryhmä on yhtenäinen ja työteliäinen. Viime kisoissa Saksa esitti erinomaisia otteita ja joukkue oli todella lähellä kultaa. Erityisesti joukkueen hyökkäyspäästä löytyy myös nimekkäitä pisteiteidentekijöitä, muun muassa Tobias Riederin ja David Wolfin muodossa. Saksa lähtee turnaukseen altavastaajana, mutta joukkueen riveistä löytyy riittävästi potentiaali toistaa viime kisojen yllätys.

Kanada yrittää kirkastaa viime kisojen pettymystään, mutta joukkueen päällä leijuu useita kysymysmerkkejä erityisesti suoritusvalmiuden ja yhteispelin osalta. Saksa puolestaan on reilusti yhtenäisempi ryhmä, joka pystyy haastamaan Kanadan kaikilla pelin osa-alueilla. Uhmapelaajat suosittelee kokeilemaan rohkeasti Saksan voittoa moneyline-muodossa

10 euroa pelirahaa