to 23.05. klo 17:20

Kanada - Slovakia

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tosipelit alkaa – joutuuko voitosta voittoon matkannut Kanada ahtaalle Slovakian käsittelyssä?

Jääkiekon MM-kisoissa alkulohkot on saatu pakettiin ja torstaina on niin sanotut kuolemanpelit luvassa, eli neljän joukkueen turnaus tulee päätökseen. Illan ensimmäisten otteluiden joukossa on Lohko A:n voittaneen Kanadan sekä Lohko B:n 4. sijalle jääneen Slovakian välinen taisto. Kanadan kuuluessa turnauksen kärkimaihin ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta ei Slovakiaa missään nimessä kannata ottaa itsestäänselvyytenä.

*Ruotsi – Suomi / Voita 75€ tai saat rahasi takaisin!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kanada oli alkulohkon aikana odotetun kova. Mukaan mahtui muutama yllättävänkin tasainen matsi eikä missään nimessä pelkkää dominointia nähty, mutta siitä huolimatta voitto irtosi jokaisessa ottelussa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen. Kanadan otteet omassa päädyssä ei olleet erityisen vahvoja ja se päästi lohkonsa jatkoon edenneistä joukkueista eniten maaleja, mutta ongelmat paikattiin loistavalla hyökkäyspelillä. Joukkoja johti Buffalo Sabresin Dylan Cozens, joka kirjautti tililleen tehot 8+2.

Slovakian turnaus on edennyt ailahtelevasti – Ruotsia vastaan viimeisessä ottelussa ei lopulta ollut mitään palaa, mutta tappiot Saksaa sekä Latviaa vastaan olivat yllättäviä. Sen sijaan Puolaa, Ranskaa ja Kazakstania vastaan irtosi täydet pisteet ja kovin suoritus nähtiin USA:ta vastaan, kun matsi päättyi lopulta Slovakian voittoon jatkoajalla lukemin 5-4. Rosterista löytyy useita laatuyksilöitä ja voitto USA:sta oli osoitus siitä mihin joukkue parhaimmillaan pystyy, mutta Kanadan kaatamiseen vaaditaan turnauksen parasta esitystä eikä Slovakia saanut missään nimessä parasta irti kahdessa viimeisimmässä ottelussa.

Sweden stays undefeated in preliminary round play after a BIG win over Slovakia 👏 #MensWorlds @trekronorse @hockeyslovakia

Moni asia puoltaa tämän parivaljakon välillä Kanadaa ja olisi kieltämättä pieni ihme mikäli joukkue ei mitalipeleihin päätyisi. Kertoimet on kuitenkin painettu jo sen verran matalalle, että tällä kerralla haetaan mielummin pientä yllätystä ja napataan lapulle matsin päätymistä jatkoajalle. Voitoista huolimatta myös Kanadalla on ollut omat heikot hetkensä ja Slovakialla on aseet rangaista virheistä. Kerroin on korkea, joten tässä kohtaa pienempikin panos riittää mukavaan lunastuksen.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Kanada-Slovakia 1×2 – Tasapeli” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.