la 18.05. klo 17:20

Kanada - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tilipäivä Kanadan avulla ja jopa 50€ ilmaisveto kylkeen! Leijonien vaihteet ovat hidas, hitaampi ja hitain

Suomi konttasi torstaina ja kohtasi oman aallonpohjansa. Nyt on oikea aika palata siihen, mitä on edellisten ottelujen vihjeissä puntaroitu: Leijonat pelaa ajoittain käsittämättömän hidasta jääkiekkoa. Jopa heikkoa Itävaltaa vastaan se tuotti ongelmia peräti 3–2-tappioon asti. Jokaisen ottelunsa tähän saakka tähän saakka voittanut Kanada on täynnä ”ylikylän jätkiä” sinivalkomiehistöön verrattuna.

*Juhli konttaavan Leijonien kustannuksella! Jopa 50€ ilmaisveto tarjolla – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Etanavaihde silmään ja menoksi. Se tuntuu olevan Leijonille ennemmin sääntö kuin poikkeus vähintään jossain vaiheessa jokaista ottelua. Joukkue ei ehkä sittenkään ole niin yhtenäinen ja hiottu kuin olisi voinut kuvitella. Tekemisessä on ideaa, mutta liian usein ajoitukset menevät pahasti sekaisin esimerkiksi keskialueen ylityksissä, avauspelaamisessa ja muissa peruspelitilanteissa. Rytmien puuroutumiselle kentän eri osa-alueilla on lähes aina sama syy eli hitaus.

Hockey Canada

@HockeyCanada
Turbo Time! 🚨

À la vitesse grand V! 🚨

#MensWorlds | #MondialMasculin

Täytyy tähdentää, että hitaudella ei tässä yhteydessä missään nimessä tarkoiteta viivelähtöjä tai trap-pelaamista – ne ovat osa pelikirjaa, niitähän on nähty iät ja ajat. Tällä hetkellä joukkue on yksinkertaisesti liian hidas. Se ilmenee käsittämättömänä nysväämisenä ja paikallaan polkemisena, hitaina ratkaisuina, liikkeen hitautena sekä siinä, että joukkueessa on vahvasti kahden kerroksen väkeä eli toisilla raksuttaa askissa huomattavasti hitaammin kuin toisilla. Sellainen saumattomuus ja yhteistyöjääkiekko, johon on totuttu, loistaa poissaolollaan.

Kanada ei ole hidas. Se on niin nopea, että Suomi näyttää entistäkin hitaammalta. Jos Leijonat ei kyennyt määrittämään 60-minuuttisella Itävaltaa vastaan tempoa tarpeeksi ylös tiputtaakseen vastustajan kyydistä, ei ole vaikeaa arvata, mitä käy vaahteralehtipaitoja vastaan. Joukkueiden pelinopeudessa ja yksilötaidossa on niin järkyttävä ero, että tähän otteluun ei voi vihjata mitään muuta kuin Kanadan voittoa (1X2). Ja mikä kerroin! Nyt tuoksuu tilipäivä.

Riskitön veto jopa 50€ asti – ja kokonaan ilman kierrätystä!

Optibet räjähtää takaisin Uhmapelaajien valikoimiin ja nyt päästään kaapimaan kermat kakun päältä! Tarjolla on täysin kierrätysvapaa riskitön betsi kaikille uusille asiakkaille – tsekkaa alta miten homma toimii ja ota riskitön veto haltuun. 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20€, 50€ tai 100€ ja lyö puolella talletussummastasi veto Kanada (1X2) kertoimella 1,95.
4. Saat panostasi (10€, 25€ tai 50€) vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.