ti 21.11. klo 17:00

Kanada - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruusuvuoren vastustajan kausi järkyttävä floppi! Tekeekö Suomi lisää hulppeaa tennishistoriaa Málagassa?

Kahdeksan parhaan joukkoon pääseminen Davis Cupissa oli Suomelta supersuoritus – kotimaisen tennishistorian hienoin saavutus. Sinivalkolippua heiluttavien Emil Ruusuvuoren, Otto Virtasen, Harri Heliövaaran ja Patrik Niklas-Salmisen mahat eivät kuitenkaan vielä ole täynnä. Finaaliviikkoa vietetään Málagassa, jossa puolivälierissä vastaan tulee hallitseva mestari Kanada.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto Davis Cupiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suomen vastustajan ykköstähti Felix Auger-Aliassime on ollut tuuliajolla koko kauden. Huonot tulokset näkyvät myös ATP-listalla, jolla 23-vuotias peluri on pudonnut jo sijalle 29. Lokakuun lopussa mies onnistui voittamaan Baselin turnauksen, mutta sitä ennen Kiinassa ja Japanissa tuli rumia tappioita. Shanghain Masters-turnauksessa Marton Fucsovics lähetti Auger-Aliassimen ulos avauskierroksella ja Tokion kekkereissä lähtö tuli kolmannella rundilla Marcos Gironin vuorostaan pyyhittyä miehellä lattiaa.

Suomen Tennisliitto

@tennisfi
Suomalaisen tenniksen hetki on N Y T!

Tiistaina historiallinen MM-puolivälierä 🇫🇮🇨🇦; nähdään Málagassa ja etäseuraajat TV2 auki 🙏🏼

Suomen suuri sankari Kroatiassa oli kaikki kamppailunsa voittanut Otto Virtanen. Hollanti-ottelussa Botic van de Zandschulp, isäntämaata vastaan Dino Prizmic sekä finaalipaikan ratkaisseessa matsissa yhdysvaltalaistähti Mackenzie McDonald jäivät vuoron perään nuolemaan näppejään. Todennäköisesti Virtanen kohtaa kaksinpelissä Kanadaa vastaan Milos Raonicin, jonka paras terä on takana. Ruusuvuorella puolestaan on erinomainen mahdollisuus kaataa kuluvalla sesongilla pahasti kontannut Auger-Aliassime.

Todennäköiset otteluparit:

  • Felix Auger-Aliassime vs. Emil Ruusuvuori
  • Milos Raonic vs. Otto Virtanen
  • Vasek Pospisil / Alexis Galarneau vs. Patrik Niklas-Salminen / Harri Heliövaara

Nelinpelissä Suomen kapteeni Jarkko Nieminen luottanee Kroatiasta tuttuun reseptiin. Kuten tiedetään, Heliövaara on erinomainen tekijä, joka on niittänyt menestystä nelinpelikentillä. Niklas-Salminen on niin ikään siirtynyt täysin nelinpeliin ja hyviä tuloksia on saatu ihastella välittömästi. Erinomaisen syöttäjän tuntuma on kunnossa! Kanadan nelinpeliparina jatkanee Vasek Pospisilin ja Alexis Galarneaun muodostama duo, joka on hyvin kaksinpeliorientoitunut verrattuna suomalaisiin.

Niemisen joukkojen mahdollisuudet hallitsevaa mestaria vastaan eivät voisi näyttää paremmilta. Kaikissa todennäköisissä matseissa Suomella on täydet mahdollisuudet. Davis Cupissa jokaisessa ottelussa pelataan kolme yksittäistä matsia. Paras kolmesta -formaatti pitää sisällään kaksi kaksinpeliä ja nelinpelin – voittaja on se, kumpi ottaa enemmän voittoja itselleen. Uhmapelaajat betsaa, että Suomi kyykyttää hallitsevaa mestaria ja etenee jatkoon.

Nappaa 25€ ilmaisveto Davis Cupiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää Davis Cupin finaaliviikolla!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.