Jääkiekon MM to 25.05. klo 20:20

Kanada - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korotettu kerroin! Lunastaako Leijonat suvereenisti jatkopaikan surkean Kanadan kustannuksella?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat huomattavasti korkeamman kertoimen Uhmapelaajien tulikuumaan puolivälieräbetsiin.

Viime keväänä MM-kisojen finaalissa kohdanneet Kanada ja Suomi iskevät tällä kertaa yhteen jo puolivälierissä. Vaahteralehtipaidat saapuvat pelasivat Riian alkulohkossa ja otteet jättivät paljon toivomisen varaa. Joukkue pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä eikä se ole löytänyt samanlaista yhteistä säveltä kuin esimerkiksi edellisen kevään nippu. Tukkaan on tullut jopa Norjaa vastaan!

Jatkuvalla syötöllä pelaamistaan parantanut Leijonat onnistui latomaan Tanskan verkkoon peräti seitsemän maalia viimeisessä alkulohko-ottelussa ja vapautuneisuus pelaamisessa oli huikeaa. Kanadan joukkuepelaaminen on heikolla tasolla eikä muutamilla yksilöillä pitkälle pötkitä. André Tourignylla on käytössään muutamia valovoimaisia yksilöitä, mutta tässä turnauksessa joukkue on ollut epäyhtenäisen lisäksi hämmästyttävän tehoton.

Kisa UP:n telegramissa: veikkaa lopputulos + avausmaalintekijä & voita 50€ ilmaisveto!

Leijonat mätti neljässä viimeisessä alkulohkokamppailussaan peräti 22 maalia, kun Kanada puolestaan onnistui samaisella otannalla vaivaiset 12 kertaa. On myös syytä huomioida, että vaahteralehtimiehistö on joutunut matkustamaan Latviasta Suomeen, joten sen välipäivä ei ole kulunut puhtaasti levon merkeissä. Leijonat on päässyt palauttelemaan ja latailemaan akkujaan Tampereella kaikessa rauhassa.

Turnauksen edetessä Suomi on löytänyt erinomaisesti ketjukoostumuksiaan ja saanut etenkin kärkikorista enemmän ja enemmän irti. On kuitenkin täysin selvää, että Jukka Jalosella on käytössään neljä laadukkaasti roolitettua akselia, joista kaikki pystyvät kuitenkin tekemään tulosta myös hyökkäyssuuntaan. Edes maalivahtipelaamisesta ei kannata olla huolissaan – Emil Larmi pyyhkii keskinkertaisella NHL-kakkosvahdilla Sam Montembeaultilla lattiaa mennen tullen. Uhmapelaajat on Suomen jatkopaikasta todella vakuuttunut ja kupongille tintataan Leijonien lopullinen voitto.

Mobilebet tarjoaa korotettua kerroinherkkua Leijonille!

Tästä tarjouksesta pääsevät nauttimaan sekä uudet että vanhat asiakkaat! Mobilebet toimittaa herkkua pöytään, kun Kanada ja Suomi kohtaavat torstaina puolivälierässä. Tällä kertaa Uhmapelaajat painaa tiketille Suomen lopullista voittoa (mukaan lukien jatkoaika & rankkarit) mehukkaalla yli kakkosen kertoimella.

Toimi näin:

Jos et ole vielä Mobilebetin asiakas seuraa samaa linkkiä ja avaa pelitili ennen vedon lyömistä. Uutena asiakkaana saat lisäksi käyttöösi ainutlaatuisen tervetuliaistarjouksen:

  • 25€ edestä ilmaisvetoja
  • 100 ilmaiskierrosta
  • 100% talletusbonuksen kasinolle

Älä jää märehtimään, vaan napsi herkut taskuun ja paina voitolla yöhön! 🔥😎