la 20.05. klo 16:20

Kanada - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippumatsi Rigassa – vetoihin kelpaa kisojen musta hevonen!

Lauantaina Latvian lohkossa pelataan kärkiottelu, jossa kohtaavat Kanada ja täysin puhtaalla pelillä lohkoa johtava Sveitsi. Kanadalla löytyy tilastoista pieni kauneusvirhe, kun Slovakia kaatui vasta jatkoajalla. Sveitsi on ollut niin tiukka yhdistelmä turnauksen alkuvaiheessa, että vasta samainen Slovakia aiheutti neljännessä ottelussa käkikellomiehille ensimmäiset takaiskut. Sveitsiä voikin hyvästä syystä pitää turnauksen mustana hevosena.

Kazakstanista ei odotetusti ollut Kanadalle minkäänlaista vastusta: Kanada latoi alle kahdeksassa minuutissa kolme maalia, ja vaikka Kazakstan vielä ensimmäisessä erässä kavensikin, ei voittajasta ollut missään vaiheessa mitään epäselvyyttä. Turnausformaatti on sinällään vähän höpsön hommia, että tuollaisia pakkopullamatseja tulee kaikille joukkueille useampi. Joku järki tähän olisi saatava, mietiskellään Uhmapelaajien tiimissä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Switzerland remains Group B’s only perfect team with 12 points after four games.🇨🇭✊ #SUISVK #IIHFWorlds @SwissIceHockey

Full game story ⤵️
iihf.com/en/events/2023…

Sveitsiä vastaan ottelussa on panosta, sillä mainiot NHL-vahvistukset kuitannut joukkue on tähän turnaukseen todella varteenotettava tekijä. Slovakia taisteli myös Sveitsiä vastaan esimerkillisesti, vaikka pelillisesti sinällään olikin alakynnessä. Kolmannessa erässä Sveitsi sai aikaiseksi johtomaalin, ja lopullinen ratkaisu tehtiin tyhjään maaliin. Sveitsi hakee hyvää lohkosijoitusta, jotta play off -polku olisi ainakin aluksi suosiollinen.

Sveitsi on ollut todella hyvä, ja vaikka kertoimet ovat matsin lähetessä lähteneet laskuun, on Sveitsissä edelleen ideaa altavastaajavetoon. XLBet antaa hyvää kerrointa, joten jos jostain syystä tämä buukkeri ei ole vielä hallussa, toimi heti – edut ovat mahtavat!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Sveitsi voittaa 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.