Jääkiekon MM ma 23.05. klo 20:20

Kanada - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tanskan puolustus ei kykene pysäyttämään Kanadaa

Maanantaina A-lohkon iltapelissä vastakkain ovat Kanada ja Tanska. Matsi ei ehkä ole kaikkein jännittävin, sillä Kanadan pitäisi mennä leikitellen voittoon. Tylsä matsi tarjoaa kuitenkin hyvän mahdollisuuden vedonlyöjälle maalimäärän osalta.

Kanadan peleissä on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tähän mennessä Kanadan peleissä on jokaisessa tehty minimissään kuusi maalia. Keskimäärin maaleja on syntynyt 7,8 ottelua kohden. Syyt tähän ovat selvät. Kanadan hyökkäyspeli on timanttia, mutta maalivahtiosasto ei vakuuta. Logan Thompson ei ole lähelläkään ykkösvahdin tasoa NHL:ssä ja pehmeän puolustuksen takana hän näyttää todella epävarmalta ja virheherkältä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Tanska ei puolestaan ole sillä tasolla, että se kykenisi haastamaan isompiaan. Tämä kävi hyvin selväksi, kun Sveitsi pöllytti juutteja tylyin 6-0 lukemin. Emme siis usko, että Tanska pystyy Kanadan hyökkäyspeliä juuri hidastamaan. Toisaalta Tanskan vauhdikas ykkösketju saattaa kuitenkin iskeä maalin tai pari Kanadan häkkiin.

Kaikissa Kanadan peleissä on tehtyä kuusi maalia tai enemmän, ja odotamme saman laulun jatkuvan tänäänkin. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2 tai 7-3 lukemiin.