ti 21.05. klo 17:20

Kanada - Tshekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lohkon voitto panoksena – siispä tässä matsissa ainakin isännät tulevat päälle kovaa!

Kanadan ja Tshekin välisessä ottelussa ratkaistaan A-lohkon voittaja. Pisteenkin ottelussa ottamalla Kanada vie lohkon nimiinsä, mutta suoralla kolmen pisteen voitolla Tshekki on lohkokärki. Jos kisaisännät häviävät kanukeille, on mahdollista että Sveitsi pyyhkäisee ohi – ja samalla käkikellomiehet saattavat aiheuttaa Leijonille kaikkien aikojen MM-kisakatastrofin.

Kanada pelasi sekä Suomea että Sveitsiä vastaan hyvin tasaiset pelit, mutta muuttujat olivat kanadalaisten puolelle: tuloksena oli kaksi kolmen pisteen voittoa. Kanadaa on syytelty pitkin turnausta huolimattomasta pelaamisesta, eivätkä syytteet nyt aivan tuulesta temmattuja ole. Turnauksen edetessä kanadalaiset ovat kuitenkin terävöitymään päin. Sveitsiä vastaan kahdesti osunut Dylan Cozens on ollut tähän asti joukkueen syömähammas tehoillaan 6+2.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tshekillä on ollut tätä ennen kolme etukäteen arvioituna helpompaa vastusta, eivätkä isännät haksahtaneet näissä otteluissa kertaakaan. Kaikki matsit hoituivat mallikkaasti useamman maalin erolla. Roman Cervenka on noussut joukkueen teholingoksi pistesaldolla 2+6. Voitto Sijoittuminen kahden kärkeen lohkossa helpottaisi jatkoa kovasti, sillä puolivälierissä ei ole mitään hinkua saada vastustajaa ykköskorista. Siispä Tshekillä on iso motivaatio tähän taistoon.

Kanada ei ole onnistunut tekemään lohkon parhaisiin joukkueisiin merkittävää eroa pelitapahtumissa, vaikka voittoja on tullutkin. Kotiedusta nauttiva Tshekki ei saisi olla merkittävä altavastaaja. Niinpä isäntien voitosta tarjottavat kertoimet kelpaavat vetoihin oikein hyvin.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto Tshekki kertoimella 3,20.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.