Jääkiekon MM ti 23.05. klo 16:20

Kanada - Tshekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kanukkien sädekehä himmenee – nähdäänkö tiistainakaan jäällä ihmeitä?

Kanadan ja Tshekin välinen alkueräottelu on suomalaisten kiekkofanien näkökulmasta mielenkiintoinen, sillä tästä kaksikosta löytynee todennäköisesti Leijonien vastus puolivälierissä. Sveitsi on hallinnut Rigan lohkoa suvereenisti, ja muille on jäänyt vain murusia. Kanada ja Tshekki tullaan molemmat näkemään jatkopeleissä, mutta vastukset selviävät vasta lohkojen päätöspelien jälkeen.

Kanadan sädekehä on turnauksen edessä alkanut himmenemään. Tiukasti pelannutta Sveitsiä vastaan tuli tappio, ja tätä seurasi nihkeä esitys Norjaa vastaan. Kanadalaiset pääsivät tasoihin työllä ja tuskalla vasta 11 sekuntia ennen täyttä aikaa, joten varsinaiseen päänsilittelyyn ei ole aihetta – varsinkin, kun Norja oli lopulta terävämpi voittolaukauskisassa ja suoritti kisojen tähän asti isoimman yllätyksen. Lohkokakkoseksi pääsyyn tarvitaankin voitto Tshekistä.

🇨🇭☝️ Swiss keep a perfect 6-0 record after their huge win against Czechia today. #CZESUI #IIHFWorlds @swissicehockey

Full game story 👇
iihf.com/en/events/2023…

Tshekin alkulohko on sujunut odotuksiin nähden säällisesti – tosin kauneusvirheenä on jatkoaikatappio Latvialle ja suora tappio lohkoa dominoineelle Sveitsille. Tappio Sveitsiä vastaan tuli täysin ansaitusti, sillä käkikellomiehet loivat hyviä tekopaikkoja toisensa jälkeen. Kari Jalosen suojateilla on kaksi kärkipaikkaa pistepörssissä, sillä Dominik Kubalik sekä Roman Cervenka ovat olleet todella liukkaalla pelipäällä turnauksessa.

Kanadan ei ole tässäkään pelissä tietenkään mikään pakko voittaa, joten on mielenkiintoista nähdä, terävöityykö esitys Norja-ottelusta. Aivan kertoimien oloinen suosikki ei Kanada tähän ole, joten otetaan Tshekin suorasta voitosta pikkuyritys. Varovaisemmat voivat ottaa tasurivarmistuksella – mutta uusien asiakkaiden kannattaa ottaa XLBetin edut taskuun. Lue alta lisää!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Tshekki voittaa 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.