pe 29.12. klo 20:30

Kanada U20 - Ruotsi U20

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippumatsi kruunaa illan – jatkaako Ruotsi dominointia kotiyleisön edessä?

Nuorten MM-kisoissa perjantai-ilta huipentuu lohko A:n huippuotteluun, jossa vastakkain asettuu kisaisäntä Ruotsi sekä odotetun vahvasti kisat aloittanut Kanada. Kanada saa lepoedun sillä Ruotsi kohtasi torstaina Saksan, mutta kotietu kaventaa tilannetta siitäkin huolimatta, että myös kanadalaisia faneja todennäköisesti löytyy runsaasti katsomosta. Kyseessä on iso matsi lohkovoittoa ajatellen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kanada lähti turnaukseen pienten kysymysmerkkien saattelemana ja tämä matsi on toistaiseksi selvästi suurin haaste. Suomea vastaan voitto tuli lopulta täysin ansaitusti, vaikka tulos olikin pitkään tasainen. Latviaa vastaan puolestaan matsi oli ohi ennen kuin se ehti edes alkaa ja lopulta loppulukemiksi merkittiin 10-0. Superlupaus Macklin Celebrini on väläytellyt osaamistaan ja kasassa on jo tehot 2+4.

Matthew Wood to Macklin Celebrini!

Celebrini has 4 points in the game as Canada stretches their lead to 5-0.

#WorldJuniors

Myöskään Ruotsin esityksistä on vaikea vetää vielä sen suurempia johtopäätöksiä, sillä Latvia ja Saksa pitikin kaatua selvin lukemin. Molemmissa otteluissa Ruotsi oli erittäin vahva niin kiekollisena, kuin myös kiekottomana eikä suurempia virheitä olla nähty. Toki myös Ruotsilta löytyy muutamia kirkkaita nimiä kuten Axel Sandin-Pellikka ja Jonathan Lekkerimäki, mutta ennen kaikkea rosteri on tasaisen laadukas ja varsinaiset heikot lenkit on vähissä. Saksaa vastaan kolmosketju oli liekeissä ja Otto Stenberg viimeisteli kolme maalia.

Otto Stenberg scores the hatty in his home rink! What a moment.

Sweden leads 4-0. #WorldJuniors

Lepoetu luonnollisesti painaa hieman vaakakupissa, mutta nykyisillä kertoimilla Uhmapelaajien pelivalinnat kääntyy Ruotsin suoran voiton(1×2) suuntaan Galaksinon tarjoamalla 2,85 kertoimella. Lopulta vastakkain on erittäin tasaväkinen parivaljakko ja vaikka Kanadalta löytyy kenties enemmän puhdasta tähtiloistoa, on Ruotsin pakka kahdessa ensimmäisessä ottelussa ollut loistavasti kasassa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ruotsin U20 voitolle(1×2), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Ruotsi U20” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 71,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.